do not visit
Tot 50% korting | t/m 26/01

Gratis levering in de app *
9,0 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid
Lokaal gedrukt & Snelle levering

Doordachte kerstcadeaus voor 2019

Een cadeau met een persoonlijk tintje kan boekdelen spreken. Maak iets speciaals van je kerst met gepersonaliseerde kaarten en cadeaus voor je vrienden en familie.Meer Kies je favoriete ontwerp en personaliseer het zodat het er precies zo uitziet als jij wilt. Bekijk ons brede assortiment kerstkaarten en cadeaus om de beste promoties en geweldige kortingen te krijgen. Veel winkelplezier!

Ideeën voor kerstcadeaus

Denk je aan cadeaus voor Kerstmis? De hamvraag van het seizoen is: hoe vind je het juiste cadeau voor je vrienden en familie? Waarom zou je ze deze kerst niet verrassen met iets speciaals? Het idee om het perfecte gepersonaliseerde cadeau te maken, is het overwegen waard. Vooral als je er zeker van wilt zijn dat het cadeau van onder de boom recht naar hun hart gaat. Bij Optimalprint hebben we een groot aantal perfecte cadeau-ideeën voor iedereen.

Gepersonaliseerde cadeaus - hoe?

Zoek niet verder, je bent op de juiste plaats! We hebben tal van ongebruikelijke opties voor kerstcadeaus die makkelijk kunnen worden gepersonaliseerd om de ontvanger heel gelukkig te maken. Start nu! Het is zo simpel dat je versteld zult staan! Bekijk ons brede assortiment cadeaus, kies je favorieten, personaliseer ze met je beste foto's en tekst, en streep de namen van je lijst met kerstcadeaus af!

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor haar en hem

Kunst raakt nooit uit de mode. Onze designerposters zijn een goed idee om kunst in huis te halen! Je kunt van onze gepersonaliseerde posters ook inspirerende posters maken met berichten in prachtige letters! Kies uit een van onze honderden sjablonen of upload je eigen ontwerp om afdrukken samen te stellen die alles te maken hebben met wie het cadeau ontvangt.
MeerHier zijn enkele ideeën:
1. Maak een ontwerp met zijn of haar favoriete songteksten om de muren met stijl en persoonlijkheid te versieren.
2. Stel een fotocollage-poster samen met foto's van alle plaatsen waar hij of zij naartoe wil reizen. Wat dacht je ervan om deze te combineren met een paar grappige pinnen om elke reis te markeren die ze al hebben gemaakt?
3. Gebruik je beste foto's om een doordachte poster te ontwerpen met de beste momenten die je samen hebt doorgebracht. Of laat gewoon die prachtige foto die je na aan het hart ligt op een canvas afdrukken et voilà, een cadeau recht uit het hart. Andere cadeau-ideeën als blikvanger zijn bijvoorbeeld mokken!

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor kinderen

De kleintjes maken Kerstmis zo speciaal! Observeer deze kerst de opwinding op hun schattige gezichtjes met fotoboeken voor kinderen. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp een fotoboek met een thema dat hun ogen zeker zal laten glinsteren. Wat dacht je ervan om een fotoboek te maken van hun kostbare kunstwerken, zodat ze ze allemaal op één plek hebben om ze te laten zien? Of nog beter, je kunt foto's van hun favoriete personages selecteren, ze combineren met foto's en tekst, om een uniek en gepersonaliseerd verhaal te vertellen. Dat zal een gegarandeerd succes zijn!

Maak het af met een feestelijke kerstkaart

Wanneer je klaar bent met het creëren van je unieke en mooie kerstcadeaus, zorg er dan voor dat je je kerstkaarten op tijd klaar hebt. We hebben honderden prachtige en originele ontwerpen om uit te kiezen die kunnen worden gepersonaliseerd met hartelijke berichten en foto's. Het is echt bijna Kerstmis, we horen de bellen van de slee al, maak dus haast!

Download de Optimalprint-app en geniet gratis standaardlevering!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.