do not visit
Onze leveranciers hebben het drukker dan normaal. Bestel je geschenken zo snel mogelijk om ze tijdig voor Kerstmis te ontvangen.
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen
8,4 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Gepersonaliseerde kerstkaarten en kalenders

Schenk je mooiste herinneringen op fotoproducten

Geschenken voor je familie

Er gaat niets boven het herbeleven van de momenten die je gezin doen glimlachen. Maak van deze momenten en foto's een mooie wandkalender of een gepersonaliseerd fotoboek met herinneringen van het afgelopen jaar.

Geschenken voor je vrienden

Wil je je vrienden laten zien dat je om ze geeft? Maak een collageposter of -canvas met foto's van jullie favoriete herinneringen samen of schenk ze een gepersonaliseerde drinkfles of mok.

Geschenken voor de kleintjes

Soms zijn het de kleine dingen waardoor onze allerkleinsten zich speciaal voelen. Voeg de naam van een kind toe aan hun kleding of creëer een geheel uniek ontwerp. Haal magie in huis door mokken voor de kinderen te maken met foto's, tekst en stickers die verschijnen als kerstmagie!

Geschenken voor mezelf

Vergeet jezelf dit jaar niet. Kies uit een groot aantal producten en ontwerpen, personaliseer ze met foto's, tekst of één van onze trendy ontwerpen en en je valt meteen op.

Voor al je kerstinkopen, ook tot in 2023, met Plus

Kerstmis is het seizoen van geven, en Plus helpt je daarbij. Word lid van Plus en ontvang 12 maanden lang GRATIS levering - te beginnen voor al je kerstinkopen. 🎁 Geef iedereen op je lijstje een cadeau dat ze zich nog jaren zullen herinneren, terwijl je de kosten laag houdt. Meer informatie

Kies een perfect geschenk

Ook beschikbaar via onze mobiele appIDEEËN VOOR KERSTCADEAUS

Denk je na over cadeau-ideeën voor Kerstmis? Kom eens kijken bij Optimalprint! Wij bieden een uitgebreid assortiment gepersonaliseerde geschenken die deze feestdagen beslist een grote glimlach op de gezichten van je naasten zullen toveren. Van kleding en mokken tot kalenders en meer, we hebben voor elk wat wils. Voeg jouw persoonlijke accent toe om Kerstmis dit jaar extra speciaal te maken met cadeaus die van onder de boom rechtstreeks in het hart belanden.

MOEITELOOS GEPERSONALISEERDE CADEAUS ONTWERPEN?

Gepersonaliseerde cadeaus zijn een geweldige manier om je dierbaren te laten zien hoeveel je om ze geeft. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat jouw geschenken echt uniek zijn? Bij Optimalprint gebruiken we de nieuwste printtechnologie om prachtige, unieke geschenken te maken die je dierbaren nog jaren zullen koesteren. Het is zo eenvoudig dat je versteld zult staan! Bekijk ons brede assortiment aan prachtige geschenken, kies je favorieten en maak ze eigen met je favoriete foto's en een attente boodschap.

GEPERSONALISEERDE KERSTCADEAUS VOOR HEM EN HAAR

Optimalprint biedt een ruim assortiment aan gepersonaliseerde geschenken voor hem en voor haar. Met onze eenvoudig te gebruiken online editor kun je in een paar minuten gepersonaliseerde wanddecoratie, canvassen, posters en meer ontwerpen. Waarom maak je voor hem geen uniek gepersonaliseerd canvas met jullie favoriete herinneringen samen? En voor haar kun je een attente gepersonaliseerde fotocollageposter ontwerpen om jullie liefde en waardering deze feestdagen uit te drukken. Upload simpelweg je favoriete foto's, voeg tekst toe en kies uit een reeks achtergronden en lettertypes om een werkelijk uniek geschenk te creëren.

GEPERSONALISEERDE KERSTCADEAUS VOOR KINDEREN

De kleintjes zijn het hart en de ziel van de feestdagen! Er gaat niets boven de blijdschap op hun gezichtjes als ze op kerstochtend hun cadeautjes openen. Wij bieden een scala aan gepersonaliseerde kerstcadeaus voor kinderen die voor extra feestvreugde zorgen. Wat dacht je van een fotoboek van hun dierbare kunstwerken, zodat ze alles op één plek hebben om nu mee te pronken en later in hun leven aan terug te denken? Voor oudere kinderen en tieners kun je een gepersonaliseerd telefoonhoesje ontwerpen waarin hun unieke persoonlijkheid tot uiting komt.

En vergeet de kerstkaart niet!

Een uniek ontworpen kerstkaart is de perfecte aanvulling op je unieke kerstgeschenken. Bij Optimalprint bieden we honderden opvallende, originele kaarten om uit te kiezen, zodat je dat laatste persoonlijke detail kunt toevoegen voor je dierbaren. Onze intuïtieve online editor maakt het een fluitje van een cent om je foto's, tekst en afbeeldingen te gebruiken om een prachtige kaart te maken die op elke schoorsteenmantel zal schitteren.