do not visit
Bestellingen die vandaag zijn geplaatst, komen na Kerstmis aan
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen
8,6 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Gepersonaliseerde kerstkaarten en kalenders

Schenk je mooiste herinneringen op fotoproducten

Voorzie in al je wensen voor Kerstmis dankzij Plus

Niets zegt meer " je bent speciaal voor me" dan een uniek geschenk 🎁
Met zoveel producten om uit te kiezen en te personaliseren, zorg je ervoor dat iedereen op je lijst zich dit jaar extra speciaal voelt, terwijl je dankzij GRATIS levering krijgt bij al je kerstinkopen.
Ontdek meer

Geschenken voor je familie

Er gaat niets boven het herbeleven van de momenten die je gezin doen glimlachen. Maak van deze momenten en foto's een mooie wandkalender of een gepersonaliseerd fotoboek met herinneringen van het afgelopen jaar.

Geschenken voor je vrienden

Wil je je vrienden laten zien dat je om ze geeft? Maak een collageposter of -canvas met foto's van jullie favoriete herinneringen samen of schenk ze een gepersonaliseerde drinkfles of mok.

Geschenken voor de kleintjes

Soms zijn het de kleine dingen die onze kleintjes een speciaal gevoel geven. Voeg de naam van een kind toe aan zijn kleding of maak een volledig uniek ontwerp. Breng magie in de kinderkamer met wanddecoratie die hun creativiteit stimuleert.

Geschenken voor mezelf

Vergeet jezelf dit jaar niet. Kies uit een groot aantal producten en ontwerpen, personaliseer ze met foto's, tekst of één van onze trendy ontwerpen en en je valt meteen op.

Kies een perfect geschenk

Ook beschikbaar via onze mobiele appIDEEËN VOOR KERSTGESCHENKEN

Ben jij al aan het nadenken over je kerstgeschenken? De hamvraag van het seizoen is hoe je het juiste geschenk voor je dierbaren vindt. Waarom zou je ze deze kerst dan niet verrassen met iets heel bijzonders? Het idee om het perfecte gepersonaliseerde geschenk te creëren, is het overwegen waard, vooral als je er zeker van wilt zijn dat het geschenk van onder de boom direct hun hart verovert. Wij, bij Optimalprint, hebben een heleboel perfecte geschenkideeën voor iedereen.

GEPERSONALISEERDE GESCHENKEN, MAAR HOE GAAT DAT IN ZIJN WERK?

Kijk niet verder, je bent op de juiste plaats! We hebben tal van ongewone kerstgeschenken die je gemakkelijk kan personaliseren om de ontvanger blij te maken. Begin er nu mee! Het is zo eenvoudig dat je er versteld van zal staan! Verken ons ruime assortiment geschenken, kies je favorieten, verpersoonlijk ze met je mooiste foto's en tekst en streep namen van je lijstje voor kerstgeschenken af!

GEPERSONALISEERDE KERSTGESCHENKEN VOOR HEM EN HAAR

Kunst raakt nooit uit de mode. Onze kunstprints zijn een uitstekend idee dat kunst in hun huis brengt! Je kan van onze gepersonaliseerde posters ook motiverende posters maken met boodschappen in mooie letters! Kies uit één van onze honderden sjablonen, of upload je eigen ontwerp om prenten samen te stellen die je geschenk nog persoonlijker maken. Hier zijn wat ideeën:
1. Maak een ontwerp met zijn of haar favoriete songteksten om de muren te versieren met stijl en persoonlijkheid.
2. Stel een fotocollage poster samen met foto's van alle plaatsen die hij of zij wil bezoeken. Wat dacht je ervan het te combineren met een paar grappige speldjes om elke reis die ze al gemaakt hebben te markeren?
3. Gebruik je mooiste foto's om een sfeervolle poster te ontwerpen met de mooiste momenten die jullie samen hebben doorgebracht. Of neem gewoon die prachtige foto die je nauw aan het hart ligt, zet hem op een canvas en je bent klaar met de creatie van je betekenisvol geschenk. Andere ideeën voor een bijzonder geschenk zijn gepersonaliseerde mokken en drinkgerei!

GEPERSONALISEERDE KERSTGESCHENKEN VOOR KINDEREN

Voor de kleintjes maak je Kerstmis speciaal! Bekijk het enthousiasme op hun schattige gezichtjes met fotoboeken voor kinderen deze kerst. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp een thematisch fotoboek dat hun oogjes doet schitteren. Wat dacht je van een fotoboek met hun kostbare kunstwerken, zodat ze die allemaal op één plaats hebben om mee te pronken? Of nog beter, je kan foto's van hun favoriete personages uitkiezen en die met foto's en tekst combineren, om zo een uniek en persoonlijk verhaal te vertellen - dat is een absolute voltreffer!

WERK AF MET EEN FEESTELIJKE KERSTKAART


Wanneer je klaar bent met het maken van je unieke en mooie kerstgeschenken, zorg er dan voor dat je ook bijpassende kerstkaarten hebt. We hebben honderden mooie en originele ontwerpen om uit te kiezen, die je kan personaliseren met je hartverwarmende boodschappen en foto's. Kerstmis komt eraan, we kunnen de sleebellen al horen, dus haast je!