do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,2" 10" 7738
8,2/10 (7738 reviews)
-30% op foto op houtCode: HOUTNL | Eindigt: 02/04
dagen
uren
minuten
Seconden

Ontvang je foto's op aluminium op tijd voor Kerstmis

Wij wensen jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Snelle levering & 100% klanttevredenheidsgarantie
8,2 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Jouw foto afgedrukt op hout!

1 Vorm kiezen:
2 Formaat kiezen:
Personaliseren

Bekijk ons assortiment muurkunst

Maak unieke afdrukken op hout

Maak een echt individueel kunstwerk voor je muren door op hout af te drukken. De natuurlijke nerf van het hout maakt elke afdruk helemaal uniek en stelt je in staat om in stijl te pronken met je favoriete herinneringen

Standaard of premium verkrijgbaar

Onze afdrukken op hout zijn verkrijgbaar in zowel standaarddikte (10 mm) of upgrade naar onze premium dikte (20 mm) voor die extra luxueuze touch

Klaar om op te hangen

Je houtafdruk ophangen gaat eenvoudig en probleemloos. Wij leveren gratis een ophangsysteem ervoor bij elke afdruk.

Jouw foto afgedrukt op hout!

Prachtige houten prints | Optimalprint

Onze hout prints geven je foto's een natuurlijke en organische uitstraling die verschilt van elk ander printproces. De nerf van het houtpaneel versterkt de kleuren en tinten van je foto. Zo ontstaat een warme en uitnodigende sfeer. Dankzij de gladde randen en de sterke maar lichte constructie creëren onze hout prints een gezellige sfeer zonder aan kwaliteit in te boeten.

Milieuvriendelijk en duurzaam

>Onze hout prints worden gemaakt met FSC-gecertificeerd hout (of PEFC als deze niet beschikbaar is). De natuurlijke schoonheid van het hout blijft behouden dankzij een duurzame afwerking die je afdruk beschermt tegen krassen, vervaging en waterschade. Je houten afdruk is gemaakt om lang mee te gaan.

Makkelijk op te hangen voor een professionele afwerking

Onze houten prints zijn verkrijgbaar in standaarddikte (10 mm). Je kunt ook liezen voor onze premiumdikte (20 mm) als je wat extra luxe wilt. Elke hout print wordt geleverd met een ophangset. Je kan zo je print gemakkelijk aan elke muur bevestigen. Het ophangsysteem is zo ontworpen dat je prent iets van de muur hangt, voor een strakke en moderne uitstraling.