do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,2" 10" 7737
8,2/10 (7737 reviews)
30% kortingCode: KALENDERNL | Eindigt: 26/03
dagen
uren
minuten
Seconden

Ontvang je kalenders op tijd voor Kerstmis

Wij wensen jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Gedrukt in Nederland & snelle levering
8,2 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Echt persoonlijke kalendercadeaus maken is eenvoudig
Kies gewoon een formaat en ontwerp en personaliseer deze met je speciale momenten

Echt persoonlijk

★★★★★

"Ongelooflijke kwaliteit. Ik heb er eentje gemaakt als cadeau voor mijn ouders die er zo blij mee waren dat ze er voor elk gezinslid een hebben gekocht. Ik vind het geweldig dat je speciale datums kunt toevoegen. Echt persoonlijk. Ik ga er waarschijnlijk elk jaar eentje maken!"

Geweldige service

★★★★★

"Geweldige kwaliteit, makkelijk te maken en snel geleverd = geweldige service. Hartelijk bedankt" - Ryan

Uitstekende levering

★★★★★

"Ik ben erg tevreden met 3 persoonlijke kalenders die ik voor Kerstmis heb laten drukken. Uitstekende levering binnen 2 dagen. Een echte aanbeveling. Hier maak ik nog gebruik van." - Debbie

Prints van uitstekende kwaliteit

★★★★★

"Prints van uitstekende kwaliteit, eenvoudig te ontwerpen. Geen verborgen kosten of gimmicks. Snelle levering, zelfs voor Kerstmis! Bedankt!" - Jan Erik

Maak er je eigen versie van

Je familie is uniek, je kalender ook. Selecteer de gewenste grootte, begin met de maand die je wilt en voeg aan elke pagina je eigen foto's en evenementen toe.

Supereenvoudig!

Selecteer eenvoudig je favoriete foto's van je toestel, Google Photos, Instagram of Facebook. Voeg makkelijk foto's toe en verwijder ze, bewerk teksten en voeg je eigen evenementen toe voor een mooi resultaat.

Gedrukt in Nederland
met snelle levering

Wij drukken met inkt en op papier van hoge kwaliteit om te garanderen dat je tevreden zult zijn. Door lokaal en zo dicht mogelijk bij jou af te drukken, kunnen we dit aanbieden tegen betaalbare prijzen.

Maak je eerste kalender

Ook beschikbaar via onze mobiele app

Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.

Kwaliteitsvolle wandkalenders | Optimalprint

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Onze kwaliteitsvolle wandkalenders zijn gedrukt op dik, glanzend papier met levendige kleuren. Zo komen je foto's mooi tot hun recht. Dankzij een stevig draadframe kunnen ze aan elke muur worden opgehangen. Elke kalender bevat een omslag, 12 binnenpagina's (24 voor horizontale bestellingen) en een blanco pagina. Hierdoor kan je creatief zijn.

Creëer een prachtige wandkalender met je persoonlijke foto's

Met OptimalPrint kan je je kalender personaliseren met je eigen foto's en tekst. Zo creëer je een uniek cadeau waar jij of anderen nog jaren plezier van zullen hebben. Upload gewoon je foto's en sleep ze naar de online editor om je eigen kalender te ontwerpen.

Voeg aan elke maand persoonlijke gebeurtenissen en notities toe

Je verliest nooit meer belangrijke datums uit het oog met een gepersonaliseerde kalender. Je kunt aan elke maand persoonlijke gebeurtenissen en notities toevoegen. Op die manier weet je altijd wanneer het tijd is om de verjaardag van je beste vriend te vieren, of een cadeau te kopen voor de verjaardag van je partner. Wij werken zonder minimale bestelhoeveelheden en leveren snel. Onze kalenders zijn een geweldige keuze voor last- minute cadeaus."