do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,2" 10" 7737
8,2/10 (7737 reviews)
30% korting op kledingCode: KLEDINGNL | Eindigt: 26/03
dagen
uren
minuten
Seconden

Nieuw jaar, nieuwe jij

Tijdelijke aanbieding

Wij wensen jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Geen minimale bestelgrootte
8,2 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Ontdek onze kledinglijn voor baby's en kinderen

Baby romper

T-Shirts

Hoodies en sweatshirts voor kinderen

Uitstekende kwaliteit

Onze babykleding van 100% katoen is gemaakt om lang mee te gaan en beschermt de huid van je baby tegen ruwe en synthetische vezels.

Kondig hun komst aan

Maak de aankondiging van je zwangerschap nog specialer en unieker met een gepersonaliseerde romper of grote zus of broer T-shirt. Een aandenken dat je voor altijd zal koesteren.

Leg hun mijlpalen vast

Leg elk van de speciale momenten en mijlpalen van je baby vast in een gepersonaliseerde romper. Met onze beschikbare ontwerpen maak je in enkele minuten een uniek aandenken.

Gepersonaliseerde baby- en kinderkleding | Optimalprint

Personaliseer je baby- en kinderkleding. Kies het type kledingstuk dat je wilt personaliseren, van rompertjes tot T-shirts, hoodies of truien. Met onze editor is het heel eenvoudig om een familiefoto, tekst of een van onze leuke ontwerpen toe te voegen. De kledingstukken, verkrijgbaar in verschillende maten, zijn ideaal om dagelijks te dragen. De rompertjes zijn van 100% katoen, comfortabel en zacht. Dankzij de drukknopen aan de onderkant is het aan- en uitkleden van je baby heel gemakkelijk. Gepersonaliseerde baby- en kinderkleding is het perfecte geschenk om belangrijke gebeurtenissen aan te kondigen of hun mijlpalen te markeren. Wees lekker creatief!

Wat ideeën om je op weg te helpen