do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 7752
8,0/10 (7752 reviews)
50% kortingCode: KAARTENNL | Eindigt: 11/06
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen
8,0 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Geweldige kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Kies een papiersoort die het beste bij je briefpapier past: standaardpapier biedt een glad oppervlak en een mooie afwerking, glanzend papier laat de kleuren er levendiger uitzien en helder wit mat papier is ideaal voor kaarten zonder foto's.

Echte folie

Het beste is nu beter dan ooit geworden! Premiumkaarten met echte folie om dat extraatje toe te voegen. Kies tussen goud, zilver of koper, wat het beste bij je voorkeur past.

Afgeronde hoeken

Het zit hem volledig in de details! Bij onze kaarten met afgeronde hoeken gaat het om de kleine details en de geweldige afwerking.

Onze prachtige geboorteaankondigingen - gedrukt in Nederland

Een kind kan je leven op zoveel manieren veranderen en het is het vieren waard als er een op de wereld is gekomen. Maar voordat dit gebeurt, waarom niet eerst vrienden en familie erbij betrekken? Geboorteaankondigingen zijn de perfecte manier om je vreugde te delen en iedereen te vertellen over je nieuwe gezinslid. In dit artikel worden de soorten geboortekaartjes besproken en wordt uitgelegd hoe je zelf een paar prachtige kaartjes kan maken.

Wat staat er op een geboortekaartje?
Voordat we ingaan op de soorten geboortekaartjes, is het de moeite waard om een standaard vast te stellen voor wat er altijd op moet staan. Geboorteaankondigingen zijn bedoeld om de ontvangers te informeren over een nieuw kind. Het zijn fysieke kaartjes waarop meestal de naam, de geboortedatum en het tijdstip van de baby staan. Afhankelijk van je individuele stijl en voorkeur kan je ook een afbeelding van de pasgeborene opnemen, misschien een gedichtje, of zelfs een link naar een website met aanvullende informatie zoals afbeeldingen en updates.

Typen geboortekaartjesGeboorteaankondiging zijn er in allerlei soorten, maten en variëteiten. Er zijn geen regels voor welke je kiest - zolang je speciale moment maar tot zijn recht komt. In deze rubriek worden enkele populaire stijlen geboortekaartjes besproken.

Geboorteaankondiging met fotoZoals de naam al zegt, staan er op degeboorteaankondigingen foto's van de pasgeborene (of het gezin). Je kan een enkele afbeelding toevoegen, of meerdere foto's aan beide zijden van de kaarten. Deze zijn perfect voor degenen die hun prachtige nieuwe aanwinst visueel willen delen met de wereld.


Als je op zoek bent naar een gepersonaliseerde babykaart, dan is dit het meest intieme kaartje. Een geboortekaartje met foto maken is eenvoudig met de online ontwerptool van Optimalprint. Upload gewoon je favoriete foto, kies de grootte en het formaat van je kaart, selecteer een template en voeg extra tekst toe die je op de achterkant wilt zetten. Je kan ook kiezen uit hun bibliotheek van bestaande ontwerpen of iets unieks creëren met de aanpassingsopties van Optimalprint.

Traditionele geboortekaartjesJe kan altijd kiezen voor een meer formele aanpak van je geboortekaartjes door je te beperken tot de boodschap zelf - 'we hebben net een baby gekregen'. Oké, misschien niet precies in die woorden, eerder iets poëtischer! Traditionele kaarten zijn meestal vierkant of rechthoekig en bevatten een eenvoudige boodschap over de komst van je nieuwe baby. Voor wie het eenvoudig wil houden, zijn traditionele geboortekaartjes een ideale keuze. Bij Optimalprint vind je tal van opties die bij deze stijl passen - van gedurfde typografie tot eenvoudige monochrome ontwerpen - en je kan altijd een persoonlijk tintje toevoegen met een toegevoegde foto of een betekenisvol citaat.

Genderspecifieke aankondigingenNiet alle ouders willen het geslacht van hun baby van tevoren weten - sommigen wachten tot de dag dat ze zich willen laten verrassen. Als jij in dit schuitje valt, dan zijn de mensen om je heen waarschijnlijk net zo opgewonden dat ze eindelijk te weten komen of ze een jongen of een meisje zullen ontmoeten. Realiseer dit met een genderspecifiek geboortekaartje. Genderspecifieke kaarten hebben meestal neutrale kleuren en afbeeldingen op de voorkant en onthullen het geslacht van de baby als ze worden geopend. Zo kan een geboorteaankondiging voor een meisje een traditionele roze kleur en mooie prinsessenillustraties hebben, terwijl een geboorteaankondiging voor een jongen blauw kan zijn met charmante prinsfiguren. Dit type gepersonaliseerde geboorteaankondiging is ook geschikt voor mensen die het geslacht van hun baby van tevoren weten en dat in hun kaartontwerp willen verwerken. Zoals alle kaarten van Optimalprint kan je gemakkelijk online genderspecifieke geboortekaartjes maken door een template te selecteren en de kleuren, afbeeldingen en tekst aan te passen aan je behoeften.

Hoe maak je je geboortjekaartjes gedenkwaardigDe geboorte van een kind is een moment dat je nooit wilt vergeten. Dus waarom niet zijn herinnering zo mooi mogelijk maken? Geboortekaartjes zijn niet alleen bedoeld om goed nieuws met vrienden en familie te delen, maar zijn ook een mooi aandenken als ze goed worden gemaakt.


Hier volgen enkele tips om je te helpen de beste geboorteaankondiging te maken:

Maak je geboortekaartje uniek
De beste geboorteaankondigingen zijn diegene die zich onderscheiden van de massa. Iedereen kan naar de feestwinkel lopen en een standaard pakje geboortekaartjes kopen - maar waarom niet iets speciaals maken? Als je je eigen geboortekaartjes maakt, neem dan de tijd om verschillende opties te onderzoeken en een stijl te vinden die je aanspreekt. Het internet staat vol met leuke ideeën om mee te werken en Optimalprint biedt tal van aanpassingsmogelijkheden om er echt iets speciaals van te maken.

Laat je baby centraal staan in je geboortekaartjeAls je een foto van je baby opneemt, zorg er dan voor dat deze opvalt. Is je kaart vetgedrukt en kleurrijk? Kies dan voor een zwart-witfoto - of omgekeerd. Denk ook aan de tekststijl van je geboortekaartje: handgeschreven lettertypes zorgen voor een intiemere sfeer, terwijl moderne lettertypes er geweldig uitzien als ze niet teveel worden gebruikt.

Vertel een verhaal met je geboorteaankondigingIn plaats van alleen de feiten over je nieuwe kind te vermelden, kan je de gelegenheid gebruiken om een verhaal te vertellen. Deel wat leuke anekdotes over de zwangerschap of de bevalling - alles om de lezers inzicht te geven in hoe je kleintje ter wereld is gekomen.

Kies voor kwaliteitGeboortekaartjes houden niet alleen de familie op de hoogte van de nieuwe aanwinst, maar zijn ook een prachtig aandenken. Zorg er dus voor dat die van jou van de hoogste kwaliteit zijn. Optimalprint biedt kaarten van professionele kwaliteit die zeker indruk zullen maken. Onze grote verscheidenheid aan afmetingen, rand, lay-out, afwerking en kaartmateriaal maakt het gemakkelijk om de perfecte geboorteaankondiging voor je kleintje samen te stellen.

Begin vandaag nog met het maken van je persoonlijke geboortekaartjes bij Optimalprint!Niets kan je voorbereiden op de reis die het ouderschap met zich meebrengt - maar je kan er in ieder geval voor zorgen dat de eerste kennismaking van jebaby met de wereld gedenkwaardig is. Met Optimalprint is het maken van geboortekaartjes nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hoeft alleen maar een geboorteaankondiging template te kiezen, het af te maken met je eigen persoonlijke accenten, en te kijken hoe de felicitaties binnenkomen.

Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.