do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 7752
8,0/10 (7752 reviews)
50% kortingCode: KAARTENNL | Eindigt: 04/06
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen
8,0 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Complete stijl met onze bijpassende sets

De meeste van onze ontwerpen worden geleverd in een bijpassende set om jou en je gasten een complete stijl te bieden. Passende sets omvatten “Noteer alvast deze datum”-kaarten, uitnodigingen en RSVP's, huwelijksdrukwerk en bedankkaartjes.

Bestel gepersonaliseerde stalen

Nog steeds onzeker over je kaartkeuze? Selecteer een ontwerp, personaliseer het met je eigen tekst en foto's en ontvang je voorbeeld binnen 2 werkdagen.

Geweldige kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Kies een papiersoort die het beste bij je briefpapier past: standaardpapier biedt een glad oppervlak en een mooie afwerking, glanzend papier laat de kleuren er levendiger uitzien en helder wit mat papier is ideaal voor kaarten zonder foto's.

Echte folie

Het beste is nu beter dan ooit geworden! Premiumkaarten met echte folie om dat extraatje toe te voegen. Kies tussen goud, zilver of koper, wat het beste bij je voorkeur past.

Afgeronde hoeken

Het zit hem volledig in de details! Bij onze kaarten met afgeronde hoeken gaat het om de kleine details en de geweldige afwerking.

Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.