do not visit

50% KORTING OP STUDIO SELECTION PRINTS!

Code STUDIOSELECTNL, eindigt op 10/07

STUDIO SELECTION
WANDDECORATIE

Een gloednieuwe collectie van uitzonderlijke ontwerpen, exclusief verkrijgbaar bij Optimalprint, geprint op producten van museumkwaliteit.

ONTDEK ONZE TOP CATEGORIEƋN

ONTDEK ONZE CATEGORIEƋN BEKENDE KUNSTENAARS

ONTDEK DE STUDIO SELECTIE-CATEGORIEƋN

ONTDEK DE STUDIO SELECTION BEHANG

Banner
Studio Selection behang
Ontdek de Collectie

ONS STUDIO SELECTIE-ASSORTIMENT

STUDIO SELECTION
WANDDECORATIE


LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE GEMEENSCHAP EN VRIENDEN!

We zouden het leuk vinden om je creaties te zien! Deel je foto's en video's en inspireer anderen via @optimalprint of #optimalprint op Instagram, Facebook, TikTok of Pinterest.

Word vandaag nog Plus

āœ” Gratis levering gedurende 12 maanden
āœ” Exclusieve aanbiedingen en producten
āœ” 30 dagen kwaliteitsgarantie

Meer informatie

Studio Selectie wanddecoratie

De ontwerpen van Studio Selection werden met de hand uitgezocht in samenwerking met de meest toonaangevende visuele experts van over de hele wereld, gemaakt door onafhankelijke kunstenaars en fotografen. Blader door collecties als Koraal of Weelderig groen om een prachtige kleurrijke uitstalling voor je huis te maken, of ontdek kunstenaars met een kunststijl waar je van houdt.

De Studio Selection van Optimalprint toont een verscheidenheid aan unieke foto's en ontwerpen waarbij onze kunstenaars zich door verschillende omgevingen en gebeurtenissen lieten inspireren. Wat dacht je van een prachtig groen rijstveld in Bali, of de hoge golven en het oceaanleven aan de kust van Australiƫ?

Het zijn allemaal levensechte momenten die de kunstenaars vastlegden zodat je ze kunt bewonderen, net als wij. Je kunt je stijl en formaat combineren en zo fotowanden samenstellen die een professionele ontwerper waardig zijn.Alle ontwerpen van Studio Selection worden geprint op hoogwaardig canvas of kwaliteitspapier, zodat je verzekerd bent van museumkwaliteit. We gebruiken duurzaam materiaal en printen zo dicht mogelijk bij jou in de buurt, om de CO2-uitstoot te beperken en een snelle levering te garanderen.

ONTDEK ONZE AANBEVELINGEN