do not visit
Leden besparen jaarlijks gemiddeld € 60 op verzendkosten
8,2 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Voordelen waar je dol op zult zijn

Annuleren kan op elk moment

Mocht je ooit besluiten dat Optimalprint Plus niet geschikt is voor jou, dan kun je gewoon je lidmaatschap opzeggen. Zonder verplichtingen.

Ideaal voor elke gelegenheid doorheen het jaar

Gebruik je Plus-lidmaatschap om gratis levering te krijgen op gepersonaliseerde kaarten en cadeaus voor elke gelegenheid.

Heb je nog vragen?

Hoe lang duurt je lidmaatschap?
Een eenmalige lidmaatschapsperiode duurt een jaar. Deze periode begint op de dag waarop je lidmaatschap betaald is. Tenzij je je lidmaatschap opzegt voordat de periode van één jaar voorbij is, wordt je lidmaatschap automatisch verlengd voor een extra jaar. Je betaalt dan opnieuw lidmaatschapsgeld. Op dit moment bieden we alleen jaarlijkse lidmaatschappen aan.

Welke leveringsmethode krijg ik gratis?
Als Plus-lid is de standaard leveringsmethode gratis. Als deze methode niet beschikbaar is, wordt de goedkoopste leveringsmethode als alternatief aangeboden. De expreslevering wordt niet door het Plus-lidmaatschap gedekt wanneer ze beschikbaar is.

Krijg ik een waarschuwing wanneer mijn lidmaatschap vernieuwd moet worden?
Ja! We sturen je een herinneringsmail 30 dagen voor de verlengingsdatum. Dit is ook de datum waarop je jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage automatisch wordt aangerekend. Als je lid wilt blijven, hoef je op dat moment niets te doen. Als je niet langer lid wilt zijn, moet je je lidmaatschap vóór de verlengingsdatum opzeggen.

Algemene voorwaarden