do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,2" 10" 7737
8,2/10 (7737 reviews)
-30% op foto's op aluminiumCode: ALUMINIUMNL | Eindigt: 26/03
dagen
uren
minuten
Seconden

Ontvang je foto's op aluminium op tijd voor Kerstmis

Wij wensen jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Snelle levering & 100% klanttevredenheidsgarantie
8,2 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Laat de kleuren van je foto's opvallen

1 Vorm kiezen:
2 Formaat kiezen:
Personaliseren

Bekijk ons assortiment muurkunst

Combineer je beste foto's in een collage

Kun je de perfecte foto niet kiezen? Laat je herinneringen zien in een collage met behulp van onze gratis sjablonen voor meerdere foto's. Perfect voor het maken van thematische kunstwerken voor speciale gelegenheden.

Foto's op geborsteld aluminium

Onze foto's op geborsteld aluminium voegen textuur en diepte toe aan je foto's. Deze manier van afdrukken ziet er vooral mooi uit bij zwart-witfoto's. Witte tinten worden niet afgedrukt waardoor alle witte delen van je foto's doorschijnen in een opvallend metallic zilver

Makkelijk op te hangen!

Je foto's op aluminium ophangen gaat eenvoudig en zonder moeite. Bij elke afdruk leveren wij gratis een ophangsysteem en instructies. Het meegeleverde kussen geeft de indruk dat je afdruk parallel aan de muur zweeft.

Onze hoogwaardige foto's op aluminium zijn premium, duurzaam en betaalbaar

Duurzame en mooie aluminium prints | Optimalprint

Onze aluminium prints zijn een moderne manier om je favoriete foto's met ongelooflijk veel detail weer te geven. Deze prints worden zorgvuldig geprint op hoogwaardige aluminium platen. Ze brengen je favoriete herinneringen in hoge resolutie en met levendige kleuren in beeld.

Helderheid en levendigheid met duidelijke kleurgradaties

Optimalprint gebruikt een professioneel printproces om elk detail van je foto vast te leggen en met ongelooflijke getrouwheid te reproduceren. Dankzij onze nauwkeurige kleurgradatie kun je er zeker van zijn dat je herinneringen prachtig worden weergegeven.

Een combinatie van duurzaamheid en elegantie

De glanzende afwerking van onze aluminium prints zorgt ervoor dat je foto er stijlvol uitziet. Het duurzame aluminium substraat beschermt je print tegen krassen, vervaging en waterschade. Ze worden bovendien zorgvuldig gelamineerd en zijn vochtbestendig. Hierdoor zijn ze ideaal om binnen of buiten op te hangen. Bij elke afdruk wordt een ophangset geleverd waarmee je de print gemakkelijk aan elke muur kunt bevestigen.