do not visit
50% kortingCode: CANVASNL | Eindigt: 11/12
dagen
uren
minuten
Seconden

Ontvang je canvassen op tijd voor Kerstmis

Wij wensen jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Snelle levering & 100% klanttevredenheidsgarantie
8,4 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Maak je eerste canvas

1 Vorm kiezen:
2 Formaat kiezen:
Personaliseren

Creëer dit jaar onvergetelijke kerstgeschenken dankzij Plus

Maak van de speciale momenten in het leven kunst die je dierbaren nog jaren kunnen koesteren 🎁 Dankzij Plus kan je voor iedereen op je lijst een andere foto of motief kiezen en krijg je GRATIS levering.
Ontdek meer

Bekijk ons assortiment muurkunst

Gepersonaliseerde canvasafdrukken zijn geweldig om al je favoriete herinneringen in stijl te laten zien

Combineer je beste foto's in een collage

Kies uit een reeks collagesjablonen om meerdere foto's op je gepersonaliseerde canvas te laten zien. Perfect voor het maken van thematische kunstwerken voor speciale gelegenheden.

Maak kunst van je favoriete foto's

Foto's zijn bedoeld om te worden gedeeld, getoond en ervan te genieten. Druk je herinneringen op canvas af en maak van je muren een galerij.

Gratis ophangset inbegrepen

Perfect voor canvassen tot 90 cm hoog. Gewoon aan de achterkant van de canvaslijst schroeven en met de meegeleverde spijkers aan de muur hangen. Makkelijk!

100% klanttevredenheidsgarantie

We willen dat je het perfecte canvas hebt. Laat het ons weten als je niet tevreden bent met de kwaliteit en wij zullen je aankoop vervangen of terugbetalen.


Maak je eerste canvas

Ook beschikbaar via onze mobiele app

Prachtige canvasprints | Optimalprint

We gebruiken geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om je favoriete foto of kunstwerk om te zetten in een prachtige canvasprint die elke kamer zal opfleuren. Met onze intuïtieve online editor kun je gemakkelijk je foto of kunstwerk uploaden en personaliseren. Ons professionele team print, spant en verzendt je canvasprint direct naar je toe.

Geprint op hoogwaardig canvas en opgespannen op een massief houten frame

Kies uit een dunne canvasdoek met een frame van 2 tot 3 cm of een premium frame van 4 cm. Zo geef je aan je canvasprint een moderne of traditionele uitstraling, afhankelijk van je voorkeur. Onze houten frames zijn FSC-gecertificeerd. Als ze niet beschikbaar zijn, leveren we PEFC of een gelijkwaardige kwaliteit. We leveren ook een montagekit bij elke bestelling. Je nieuwe canvasprint is dus klaar om opgehangen te worden zodra hij aankomt.

Snelle levering zonder minimum bestelhoeveelheid

Wij printen en verzenden al onze canvasprints on-demand in stevige, beschermende dozen. Je artikelen komen altijd in perfecte staat aan. We werken zonder minimum bestelhoeveelheid. Je kunt zoveel afdrukken bestellen als je wilt. Als je niet tevreden bent met je bestelling, betalen we je 100% terug
.