do not visit
40% kortingCode: CASENL | Eindigt: 07/08
Gedrukt in Nederland & snelle levering
8,6 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

 

Ontwerp je eigen gepersonaliseerde telefoonhoesje in slechts enkele minuten. Bescherm je telefoon, draag je mooiste momenten met je mee en laat je persoonlijkheid stralen.

Kies je telefoonmerk

Kies de stijl van je hoesje

Gemaakt om te beschermen

Bescherm je mobiel met duurzame telefoonhoesjes die ontworpen zijn voor optimale veiligheid, inclusief schokbestendigheid die je telefoon behoedt voor krassen en onverwachte valpartijen. Ontdek onze robuuste hoesjes voor maximale bescherming.

Hoogwaardige producten met kleuren die nooit vervagen

Onze telefoonhoesjes gebruiken de beste technologie voor kleurenprints. Het materiaal is soepel genoeg voor een kwaliteitsprint, maar toch duurzaam genoeg om jarenlang dagelijks gebruik te trotseren. Bovendien worden alle telefoonhoesjes geleverd met een 100% kwaliteitsgarantie.

Laat je persoonlijkheid stralen en maak je telefoon nog meer eigen

Je kunt je telefoonhoesje personaliseren of één van onze vooraf ontworpen hoesjes gebruiken. Je telefoonhoesje personaliseren wordt kinderspel. Voeg simpelweg je favoriete foto's en teksten toe, of creëer een eigen ontwerp om het écht uniek en eigen te maken.

Een werkelijk duurzaam product

We produceren al onze producten op bestelling en zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Kies voor ons ecologisch en biologisch afbreekbaar telefoonhoesje, om je aankoop te verduurzamen. Lokaal printen levert je ook extra voordelen op, zoals snellere levering dankzij ons wereldwijde netwerk van printcentra.

Creëer een origineel en attent geschenk

Gepersonaliseerde telefoonhoesjes zijn een perfect en attent geschenk. Tover een glimlach op het gezicht van je dierbaren, met een eigen ontwerp met leuke, onvergetelijke momenten die ze elke dag weer zullen zien. Ook hebben we duizenden unieke ontwerpen, waarmee je die speciale persoon laat zien hoeveel je om hem of haar geeft.

100% klanttevredenheidsgarantie

Als je niet tevreden bent, laat het ons weten en we bezorgen je een nieuw telefoonhoesje of je krijgt je geld terug

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE GEMEENSCHAP EN VRIENDEN!

We zouden het leuk vinden om je creaties te zien! Deel je foto's en video's en inspireer anderen via @optimalprint of #optimalprint op Instagram, Facebook, TikTok of Pinterest.

Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.

Ontwerp een gepersonaliseerd telefoonhoesje

Ook beschikbaar via onze mobiele app