do not visit

Wij willen graag dat u de belangrijkste momenten in uw leven kunt delen met anderen – met uw eigen drukwerk. Op onze website vindt u duizenden ontwerpen die u zelf met uw smartphone of computer kunt personaliseren. Miljoenen creatievelingen wereldwijd kiezen voor Optimalprint vanwege de professionele producten en onze 100%-kwaliteitsgarantie. Bovendien produceren wij lokaal, waardoor u kunt rekenen op een snelle levering. Verder ervaren onze klanten het als bijzonder prettig dat onze klantenservice het hele jaar door dag en nacht bereikbaar is.


Onze focus ligt op een uitstekende klanttevredenheid en daarom stellen wij alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen. Niet voor niets scoort Optimalprint zo hoog in klanttevredenheidsonderzoeken. Onze gemiddelde Trustpilot-score bedraagt 9,5 van 10 punten op basis van meer dan 90.000 onafhankelijke klantbeoordelingen – een resultaat waar we trots op zijn.


Optimalprint maakt onderdeel uit van Gelato, een Noorse onderneming die mensen die iets willen laten drukken in contact brengt met professionele drukkerijen wereldwijd. We gebruiken alleen gecertificeerd milieuvriendelijk papier en produceren lokaal om CO2-emissies te verminderen. Dit betekent dat uw bestelling in Nederland wordt gedrukt, zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Wij denken mee.

Kijk voor meer nieuws over wat we bij Optimalprint en Gelato doen, op https://www.gelato.com/en-US/newsroom/


Ons hoofdkantoor:
Gelato AS
Dronning Eufemias gate 8
0191 Oslo
Noorwegen
Klik hier om contact op te nemen met de klantenservice.)