do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,2" 10" 7737
8,2/10 (7737 reviews)
50% kortingCode: KAARTENNL | Eindigt: 02/04
Gedrukt in Nederland & snelle levering
8,2 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Geweldige kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Kies een papiersoort die het beste bij je briefpapier past: standaardpapier biedt een glad oppervlak en een mooie afwerking, glanzend papier laat de kleuren er levendiger uitzien en helder wit mat papier is ideaal voor kaarten zonder foto's.

Echte folie

Het beste is nu beter dan ooit geworden! Premiumkaarten met echte folie om dat extraatje toe te voegen. Kies tussen goud, zilver of koper, wat het beste bij je voorkeur past.

Afgeronde hoeken

Het zit hem volledig in de details! Bij onze kaarten met afgeronde hoeken gaat het om de kleine details en de geweldige afwerking.

Bedankkaartjes voor baby's - Kleine grote wondertjes

Er kunnen maar weinig dingen op tegen de pure opwinding en vreugde van een koppel dat op het punt staat een nieuwe baby op de wereld te zetten! Vanaf het moment dat de baby er is, willen de ouders hun vreugde delen met de mensen om hen heen. En één van de beste manieren om die vreugde te verspreiden is door middel van gepersonaliseerde bedankkaartjes voor baby's. Deze bedankkaartjes voor baby's kunnen een manier zijn om dankbaarheid uit te drukken voor de ontvangen gelukwensen en geschenken en tegelijkertijd te pronken met de charme en schattige persoonlijkheid van het kindje. Als je een kersverse ouder bent, kunnen gepersonaliseerde bedankkaartjes voor baby's geweldige souvenirs zijn die de essentie van je pasgeboren kind prachtig vastleggen. Hier bij Optimalprint zijn we er trots op dat we een uitstekende collectie bedankkaartjes voor baby's en designtemplates aanbieden die klaar zijn om door jou te worden gepersonaliseerd.

Bedankkaartjes voor baby's - maak unieke en gepersonaliseerde bedankkaartjes voor je kleintje

Het online maken van gepersonaliseerde bedankkaartjes voor baby's is een fantastische manier om waardering te tonen voor de steun en geschenken die je hebt ontvangen na de geboorte. Als je je afvraagt hoe je prachtige nieuwe bedankkaartjes voor je baby maakt, hebben we een paar tips voor je!


Ontwerp: Begin met het kiezen van een ontwerp of thema voor de bedankkaartjes voor je baby dat bij je persoonlijkheid past. Psssst... als je twijfelt en je baby erbij wilt betrekken, waarom vraag je dan niet ook zijn of haar mening? Hier bij Optimalprint hebben we genoeg templates waarmee je aan de slag kan en waarvan je telkens weer onder de indruk bent.


Personaliseren: Als je eenmaal een ontwerp hebt gekozen, is het tijd om je bedankkaartje voor je pasgeborene een persoonlijk tintje te geven. Voeg de naam van je baby toe, de geboortedatum, een boodschap van dankbaarheid en meer om je gevoelens uit te drukken. Oh! En denk aan de belangrijkste stap - het toevoegen van een foto van je kleintje aan de bedankkaartjes voor baby's.


Gebruik materialen van topkwaliteit: Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van de bedankkaartjes voor de baby, want wij gebruiken alleen het beste papier en drukwerk om je idee te verwezenlijken. Kies tussen zijden, glanzend of mat papier en laat ons de rest doen. Alle bedankkaartjes voor baby's worden lokaal in Nederland geprint en 100% tevredenheid is gegarandeerd!


Bonustip: Houd het ontwerp van de bedankkaartjes eenvoudig en goed leesbaar. Stop er niet te veel details in die geen nut hebben. Met een beetje creativiteit en moeite creëer je souvenirs die mensen jarenlang zullen koesteren.

Bedankkaartjes voor baby's - deel je vreugde met gepersonaliseerde bedankkaartjes voor je pasgeborene

Als je je naasten op de beste manier wilt bedanken met bedankkaartjes voor baby's, zijn hier enkele tips om in gedachten te houden.


Wees specifiek: Wees bij het schrijven van bedankkaartjes met babyfoto's zo specifiek mogelijk over waar je de persoon voor bedankt. Als je een geschenk hebt gekregen en daar je dank voor wilt uitspreken, vermeld dan het geschenk in je bericht. Dit maakt het bedankkaartjes voor je baby persoonlijker en meer oprecht.


Gebruik foto's: Of het nu een enkele foto is of een collage, het toevoegen van foto's aan babybedankkaartjes is een uitstekende manier om ze persoonlijker te maken. Bovendien zal iedereen de schattige foto's van je kleintje op het kaartje koesteren.


Houd de boodschap kort: Net als bij design verkoopt eenvoud ook hier. Houd je boodschap specifiek, kort en krachtig. Je hoeft hier geen lange tekst te schrijven; gepersonaliseerde bedankkaartjes voor baby's zijn niet de plaats hiervoor. Gewoon een paar zinnen waarin je je dankbaarheid uitdrukt is voldoende.


Verstuur de kaarten onmiddellijk: Het spreekt vanzelf dat hoe eerder je de bedankkaartjes voor de baby verstuurt, hoe beter het is. Door de kaart meteen te versturen laat je zien dat je dankbaar bent voor de geschenken en goede wensen.

Bedankkaartjes voor baby's met foto - toon je baby op je gepersonaliseerd bedankkaartje

Als je op zoek bent naar bedankkaarten voor pasgeborenen met foto's van je babyjongen of -meisje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben bedankkaartjes voor jongens, bedankkaartjes voor meisjes en pakketten met bedankkaartjes voor baby's. Maar als je een van de gelukkige koppels bent die gezegend zijn met een tweeling, dan hebben we ook kaarten in die categorie! We hebben een sectie 'Nieuw' met alle nieuwste ontwerpen en ook een sectie 'Bestsellers' als je op zoek bent naar wat inspiratie.

Als je vrienden en familie je bedankkaartjes voor de baby ontvangen, zullen ze blij zijn een foto van je nieuwe gezinslid te zien. Met een foto kunnen ze de vreugde van jullie nieuwe aanwinst delen en een emotionele band met jullie boodschap toevoegen.


Een foto op jullie Nederlandse bedankkaartjes voor baby's kan ook dienen als een blijvend souvenir voor jullie geliefden. Ze kunnen het kaartje op hun koelkast hangen of in een speciaal album plakken en nog jaren terugkijken op het speciale moment.


Tot slot kan je met een foto op je bedankkaartjes je creativiteit en persoonlijkheid tonen. Je kan de foto gebruiken om een uniek en gepersonaliseerd ontwerp te maken dat jouw stijl en persoonlijkheid weerspiegelt. Je kan speciale accenten toevoegen zoals filters of een aangepaste rand om je kaart te laten opvallen.

Bedank degenen die je kleintje een speciaal geschenk hebben gegeven - bedankkaartjes voor baby's

Het ontwerpen van bedankkaartjes voor een nieuwe baby is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu bij Optimalprint. Het is belangrijk om degenen te bedanken die geschenken hebben gegeven aan je baby, omdat het een manier is om dankbaarheid en waardering te tonen voor hun vriendelijkheid en bedachtzaamheid. Een eenvoudig bedankkaartje kan je relatie met de ontvanger versterken en een positieve indruk geven van jou als ouder.


Het getuigt ook van goede manieren en etiquette en bewijst dat je de moeite waardeert die de ontvanger heeft genomen om een geschenk voor je baby uit te zoeken. Door de tijd te nemen om je dankbaarheid te uiten, creëer je ook een blijvende herinnering aan de gelegenheid en de mensen die in jouw vreugde deelden. Het sturen van een gepersonaliseerde bedankkaartje geeft je boodschap een individueel tintje en maakt het schrijven van bedankkaartjes leuker.


Als de baby eenmaal geboren is, kan de doop al snel gepland worden. Of het nu gaat om een doopuitnodiging of een vrolijke bedankkaartje voor geschenken, individueel ontworpen kaarten toveren een glimlach op ieders gezicht. En ook voor oudere kinderen hebben we de juiste kaarten in petto: voor schoolinschrijving, eerste communie, vormsel of afstuderen - iedereen zal blij zijn om je creatief en liefdevol ontworpen kaarten in de brievenbus te ontvangen.

Maak bedankkaartjes voor elke gelegenheid met Optimalprint

Er zijn zoveel gelegenheden en redenen om dankjewel te zeggen. Naast de geboorte van een baby is een bruiloft er één van. Heb je je grote dag gevierd met al je vrienden en familie? Stuur deze mensen een dosis liefde in de vorm van bedankkaarten voor bruiloften. Zo breng je al je gasten terug naar de romantische stemming van die speciale dag. Het ontwerpen van de kaarten is eenvoudig: je kan online je eigen ontwerpen maken of onze smartphone app gebruiken. Bij Optimalprint kan je bedankkaartjes voor elke gelegenheid ontwerpen en printen. Wij leveren altijd de beste kwaliteit en bieden je een snelle levering.


Krijg je gepersonaliseerde bedankkaartjes voor baby's hier bij Optimalprint.nl en krijg ze SNEL en GRATIS geleverd door je te abonneren op ons Optimalprint Plus abonnement. Als Plus abonnee krijg je ook een extra 30 dagen kwaliteitsgarantie en andere spannende aanbiedingen het hele jaar door. Wacht dus niet langer; maak je gepersonaliseerde bedankkaartjes meteen!


Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.