do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 7752
8,0/10 (7752 reviews)
50% kortingCode: KAARTENNL | Eindigt: 04/06
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen
8,0 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Uitnodigingen Vormsel

Bedankkaartjes Vormsel

Geweldige kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Kies een papiersoort die het beste bij je briefpapier past: standaardpapier biedt een glad oppervlak en een mooie afwerking, glanzend papier laat de kleuren er levendiger uitzien en helder wit mat papier is ideaal voor kaarten zonder foto's.

Echte folie

Het beste is nu beter dan ooit geworden! Premiumkaarten met echte folie om dat extraatje toe te voegen. Kies tussen goud, zilver of koper, wat het beste bij je voorkeur past.

Afgeronde hoeken

Het zit hem volledig in de details! Bij onze kaarten met afgeronde hoeken gaat het om de kleine details en de geweldige afwerking.

Vormselkaarten

Het vormsel is een belangrijk moment in het leven, vooral wanneer vrienden en familie er zijn om het moment te delen. Dit artikel geeft je alle aanwijzingen die je nodig hebt om hun aanwezigheid in stijl te vragen. Lees verder voor meer informatie over vormselkaarten, de belangrijkste details die erbij komen kijken en hoe je fantastische gepersonaliseerde vormselkaarten kan maken met Optimalprint.

Wat is een Heilig vormsel?
Het vormsel is een sacrament in de katholieke kerk en andere denominaties van het christendom dat de voltooiing van de christelijke initiatie markeert. Het is een overgangsritueel voor veel adolescenten en volwassenen, dat gewoonlijk plaatsvindt tussen de leeftijd van 12-18 jaar.


Het vormsel vindt gewoonlijk plaats in een kerk of kapel en de bisschop of priester dient het sacrament toe aan degenen die zijn of haar vormsel doet. Familie, vrienden en geloofsgenoten wonen de ceremonie bij om samen met de persoon die het vormsel ontvangt te vieren en hem of haar te steunen.

Wat moet er in de vormseluitnodigingen staan
De voorbereiding van zo'n grote dag als het vormsel omvat veel stappen. Als je het op grote schaal doet, moeten de uitnodigingen er een van zijn. Aankondigingskaarten voor vormsel zijn precies wat ze klinken - kaarten bedoeld om de gasten uit te nodigen voor het vormsel. Je zal deze ten minste twee weken voor je evenement willen versturen, zodat de gasten voldoende tijd hebben om zich voor te bereiden. Net als andere soorten uitnodigingen moet een vormselkaart een aantal belangrijke gegevens bevatten:

Begroeting/Opening
Begin de vormseluitnodiging met een hartelijke groet aan de ontvangers. Dit kan iets eenvoudigs zijn als "lieve vrienden en familie" of iets persoonlijkers als "lieve oom John en tante Mary".

Naam van de vormelingHoewel het voor de hand ligt, moet je vermelden wie het vormsel ontvangt. Het is essentieel om niet alleen de naam van de vormeling te vermelden, maar ook de ouderlijke relatie tot jij of een andere gast, indien van toepassing.

Datum, tijd en locatieNu de basis: wanneer en waar vindt het vormsel plaats? Schets het duidelijk en zorg ervoor dat de details kloppen. Als het evenement speciale parkeer- of toegangsinstructies heeft, of als het moeilijk te vinden is, vermeld deze dan ook.

Achtergrondinformatie
Hoewel het niet verplicht is, kan je overwegen om details over de geloofsreis van de vormeling of de ceremonie zelf op te nemen. Deze context is vooral waardevol als je van plan bent de vormseluitnodiging te sturen naar personen die niet helemaal bekend zijn met het christelijk geloof.

R.S.V.P. informatieVoeg een manier in waarop gasten je kunnen laten weten dat ze aanwezig zullen zijn. Of het nu gaat om een e-mailadres, een telefoonnummer of een websitelink - zorg ervoor dat ze een manier hebben om contact met je op te nemen.

AfsluitingEindig de kaart met een formele afsluiting. Dit kan zoiets eenvoudigs zijn als "Hoogachtend" of "Met liefde", afhankelijk van de toon die je wilt zetten. Als de uitnodiging van de vormeling is, kan hij of zij ervoor kiezen de onderkant te ondertekenen of een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Maak je eigen gepersonaliseerde vormselkaartenOkay - dus nu weet je wat er in een vormselkaart moet komen. Wil je leren hoe je er een geweldig maakt? Dit gedeelte laat zien hoe je dat kan doen met Optimalprint.

Kies een vormselkaart ontwerpOptimalprint heeft een grote selectie basiskaarten waaruit je kan kiezen. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, en met verschillende papierafwerkingen. Begin met het bekijken van de ontwerpen en zoek er een die je aanspreekt. Vormselkaarten voor meisjes, vormselkaarten voor jongens, vormselkaarten met foto's, vormselkaarten zonder foto's - de keuze is aan jou!

PersonaliserenAls je eenmaal een template hebt gevonden dat voor jou werkt, begin je met het personaliseren van de kaart met jouw inhoud. Onze gebruiksvriendelijke editor maakt het gemakkelijk om de tekst, lay-out en afbeeldingen naar wens aan te passen. Je kan zelfs foto's van uw computer of sociale media uploaden om in het ontwerp op te nemen.

Verstuur je vormselkaarten naar de drukkerijWanneer je klaar bent met het personaliseren van je vormselkaart, controleer dan nog een laatste keer of alle gegevens kloppen. Zo ja, ga dan over tot aankoop en stuur het naar ons print productieteam.


Optimalprint is de meest vertrouwde naam in Nederland op het gebied van professionele on-demand printservices. Wij bieden een volledige reeks personaliseerbare kaartontwerpen, van vormseluitnodigingen tot huwelijksuitnodigingen en nog veel meer. Onze kwaliteitsmaterialen en onze klantgerichte houding maken ons de perfecte keuze voor al je papieren drukwerk. Met Optimalprint mag je er zeker van zijn dat je gepersonaliseerde vormselkaarten op tijd aankomen voor de grote dag. Begin vandaag met verkennen!


Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.