do not visit
65% kortingCode: KAARTENNL | Eindigt: 16/06
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen
7,6 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Geweldige kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Kies een papiersoort die het beste bij je briefpapier past: standaardpapier biedt een glad oppervlak en een mooie afwerking, glanzend papier laat de kleuren er levendiger uitzien en helder wit mat papier is ideaal voor kaarten zonder foto's.

Echte folie

Het beste is nu beter dan ooit geworden! Premiumkaarten met echte folie om dat extraatje toe te voegen. Kies tussen goud, zilver of koper, wat het beste bij je voorkeur past.

Afgeronde hoeken

Het zit hem volledig in de details! Bij onze kaarten met afgeronde hoeken gaat het om de kleine details en de geweldige afwerking.

Creëer gepersonaliseerde bedankkaartjes voor een vormsel

Er zijn veel dagen in het leven die je niet zo snel vergeet. De geboorte van de baby, de eerste verjaardag, de doop en nog veel meer. Veel momenten branden zich in ons geheugen en blijven daar voor altijd verankerd. Vooral als gelovig persoon zijn gebeurtenissen rond het geloof belangrijk en spelen ze een rol voor het hele gezin.


Het vormsel is er ook een van: Als jong lid van de gemeenschap viert men zijn openbare belijdenis en begunstigt men bewust het geloof.

Mooie vormselkaarten voor een heel bijzondere gelegenheid
Deze belangrijke, spirituele en emotionele gebeurtenis kan door de hele familie en vrienden worden geëerd. De zegening in de kerk, gevolgd door heerlijk eten en uren samen vieren, geeft de gelegenheid een prachtige setting. Om je dierbaren te bedanken voor hun medeleven, geschenken en felicitaties, zijn Bedankkaartjes voor een vormsel een perfecte manier. Bij Optimalprint kan je de kaarten personaliseren en bestellen volgens je wensen. Dit is een unieke manier om je te bedanken.

Na het vormsel: Bedank de mensen die je hebben begeleid op je weg naar het geloofHet vormsel is een belangrijke mijlpaal in het leven van een gelovige. Op deze dag verklaren mensen publiekelijk hun geloof en verbinden ze zich aan God en de kerk. Het is een actieve aanvaarding van de verantwoordelijkheid voor de eigen overtuigingen, een bevestiging van de beslissing die de ouders vele jaren geleden hebben genomen tijdens de doop. Als dat geen reden is om feest te vieren, wat dan wel?


Het vormsel is niet alleen een religieuze gebeurtenis; het is ook een groot feest waarbij de hele familie samenkomt om zich samen met de vormeling te verheugen. Al deze mensen waren metgezellen op de weg naar onafhankelijk geloof. Met de bedankkaartjes voor een vormsel van Optimalprint kan je dankbaarheid uitdrukken voor hun steun en de gedeelde tijd tijdens de festiviteiten. Bovendien is de dankbetuiging een prachtig aandenken dat nog lang na de mooie dag herinneringen oproept.

Ontwerp je eigen bedankkaartjes voor een vormsel - een heel persoonlijk bedankjeWil je je gasten bedanken voor de tijd die jullie samen hebben doorgebracht en de felicitaties die je hebt ontvangen voor je vormsel? Dat is een prachtig gebaar. En met de juiste bedankkaartjes voor een vormsel kan je je dankwoord extra benadrukken. In plaats van traditionele kaarten heb je bij Optimalprint de mogelijkheid om bedankkaartjes ongelooflijk persoonlijk te maken. Voeg een foto toe aan de kaarten, bedank ze met je woorden en eindig het bedankkaartje met een Bijbelvers dat je geloofshouding nog eens onderstreept.

Vele mogelijkheden met Optimalprint: templates en ontwerpen voor elke smaakHeb je er al een paar dagen over nagedacht hoe je een bedankkaartje voor een vormsel ontwerpt?


Met Optimalprint is het gemakkelijker dan je denkt. Onze editor heeft veel kant-en-klare templates die je kan aanpassen aan jouw voorkeuren. Je kan kiezen uit verschillende ontwerpen: van zeer kleurrijke ontwerpen tot eenvoudige motieven tot kaarten met religieuze elementen, je kan je dankwoord op je eigen manier uitdrukken.


Onze tip: Een bedankkaartje voor een vormsel met één of zelfs meerdere foto's is een speciaal bedankje. Je kan de kaart gebruiken om de mooiste foto's en momenten van de dag weer te geven en terug te geven aan de herinnering van de gasten. Zo'n persoonlijk Bedankkaartje met foto zal geen stof verzamelen in een la, maar ongetwijfeld een welverdiend plekje vinden op het prikbord of de koelkast.

Vind de juiste woorden voor het bedankkaartje
Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden. Toch bieden onze bedankkaartjes voor een vormsel genoeg ruimte om je gasten te bedanken. Bij het ontwerpen van je bedankkaartjes kan je het lettertype en de grootte kiezen en de afzonderlijke tekstblokken op de kaart naar wens personaliseren. Dit bespaart je de moeite van handmatig schrijven en je kan de kaarten direct gebruiken.


Maar wat schrijf je op de bedankkaartjes voor een vormsel? Verwoord je persoonlijke dank in je eigen woorden. Soms is minder hier meer:


"Hartelijk dank voor alles",


"Hartelijk dank voor je felicitaties met mijn vormsel". of


"Hartelijk dank dat je de viering van mijn vormsel uniek hebt gemaakt",


zijn slechts enkele suggesties. Natuurlijk kan je ook een langere tekst toevoegen aan de bedankkaartjes voor een vormsel. Als je geen eigen woorden hebt, zijn psalmen uit de Bijbel een uitstekende aanvulling om de nieuwe geloofsbelijdenis door het vormsel te onderstrepen.

Bestel gepersonaliseerde vormselkaarten en zeg dank je wel op een speciale manier
Wanneer je je bedankkaartjes voor een vormsel hebt besteld, drukken we ze snel. Je kan kiezen uit verschillende papierkwaliteiten en direct enveloppen bestellen voor de bedankkaarten. Zo kunt u de kaarten na ontvangst direct naar je gasten sturen.


Voor ons bij Optimalprint is je tevredenheid doorslaggevend. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke bedankkaartje wordt gedrukt met de best mogelijke resultaten en een prachtig uiterlijk. Zodat je geen twijfels meer hebt, bieden we je ook een 100% klanttevredenheidsgarantie.

Gepersonaliseerde bedankkaartjes voor elke gelegenheid
In het leven zijn er altijd gebeurtenissen die we samen met vrienden en familie willen vieren. Met de juiste kaarten kan je je viering de juiste setting geven.


Naast bedankkaartjes voor een vormsel vind je hieruitnodigingen en bedankkaartjes voor verschillende gelegenheden, van verjaardagen tot bruiloften tot afstuderen. Ontwerp je eigen persoonlijke bedankkaartjes en laat je vrienden en familie zien welke belangrijke rol ze in je leven spelen.


Overigens: Hier kan je andere prachtige kaarten maken voor allerlei gelegenheden en in alle formaten, kleuren en ontwerpen!