do not visit
65% kortingCode: KAARTENNL | Eindigt: 21/04
7,6 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen

Complete stijl met onze bijpassende sets

De meeste van onze ontwerpen worden geleverd in een bijpassende set om jou en je gasten een complete stijl te bieden. Passende sets omvatten “Noteer alvast deze datum”-kaarten, uitnodigingen en RSVP's, huwelijksdrukwerk en bedankkaartjes. Kies de set die je mooi vindt, afhankelijk van je eigen stijl, en personaliseer ze met je persoonlijke foto's en oprechte boodschappen. Onze ontwerpen zullen je gasten zeker versteld doen staan van je smaak.

Bestel gepersonaliseerde stalen

Nog steeds onzeker over je kaartkeuze? Selecteer een ontwerp, personaliseer het met je eigen tekst en foto's en ontvang je voorbeeld binnen 2 werkdagen. Kies uit een assortiment moderne, klassieke en rustieke ontwerpen om het thema van je bruiloft aan te vullen en je visie tot leven te brengen. Je betaalt niet voor de voorbeelden, alleen voor de kaart zelf.

Geweldige kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Kies een papiersoort die het beste bij je briefpapier past: standaardpapier biedt een glad oppervlak en een mooie afwerking, glanzend papier laat de kleuren er levendiger uitzien en helder wit mat papier is ideaal voor kaarten zonder foto's. Hoewel al deze papiersoorten geweldig zijn voor een uitnodiging, is premium mat papier de beste keuze voor een extravagante huwelijksuitnodiging.

Echte folie

Het beste is nu beter dan ooit geworden! Premiumkaarten met echte folie om dat extraatje toe te voegen. Kies tussen goud, zilver of koper, wat het beste bij je voorkeur past.

Huwelijksuitnodigingen met afgeronde hoeken

Het zit hem volledig in de details! Bij onze kaarten met afgeronde hoeken gaat het om de kleine details en de geweldige afwerking. Maak je huwelijksuitnodiging anders door te kiezen voor onze prachtige uitnodigingen met afgeronde hoeken. De afgeronde randen op de kaarten geven het totale ontwerp een verfijnd en uniek karakter, terwijl ze ook voldoen aan de huidige moderne look van uitnodigingen.

Huwelijksuitnodigingen - deel de liefde!

De trouwdag is één van de belangrijkste gebeurtenissen in iemands leven. De uitnodigingskaart die je straks zal versturen, kan dus een geweldige eerste indruk maken op je gasten. Gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen naar wens van Optimalprint zijn een fantastische manier om iedereen te tonen dat je bruiloft een unieke gebeurtenis is die hun tijd en aandacht waard is. Wanneer je gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen maakt, zorg je ervoor dat elk detail op de kaart, van het ontwerp tot de gebruikte woorden, perfect jullie liefde, persoonlijkheid en huwelijksthema uitbeeldt.


Gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen zijn ook een fantastische manier om je gasten zich bijzonder te laten voelen omdat je de tijd hebt genomen om speciaal voor hen een huwelijksuitnodiging te maken. En als je iemand het gevoel geeft dat je zijn aanwezigheid op je speciale dag waardeert, volgen er bewondering en steun vanzelf!

Elegante huwelijksuitnodigingen

Onze uitgebreide collectie elegante huwelijksuitnodigingen wordt zorgvuldig en met liefde gemaakt in Nederland. Ze zijn volledig personaliseerbaar en je kan het ontwerp kiezen uit een grote verscheidenheid aan stijlen, variërend van rustiek en elegant tot opvallend en eigentijds. Bovendien kan je huwelijksuitnodigingen personaliseren met kleuren, thema's, lettertypes en je eigen woorden. Maar als je je afvraagt waarom je beter voor gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen kan kiezen dan voor gewone, dan hebben we hier het antwoord.

Creëer verwachting

Gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen zijn geweldig als je enthousiasme en nieuwsgierigheid wilt opwekken bij je gasten. Door huwelijksuitnodigingen te versturen die uniek en prachtig zijn, zet je de toon voor de grote gebeurtenis en laat je je gasten weten dat er iets bijzonders op hen afkomt.

Reflecteer je persoonlijke stijl

Gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen drukken je persoonlijke stijl, persoonlijkheid en het thema van de gebeurtenis uit op een manier die algemene huwelijksuitnodigingen niet kunnen. Jullie kunnen de kaarten precies zo personaliseren als jullie willen dankzij onze getalenteerde ontwerpers en krijgen een product dat jullie als koppel echt vertegenwoordigt.

Zorg dat de gasten zich speciaal voelen

Gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen maken duidelijk dat jullie je gasten waarderen en dat het belangrijk is dat ze bij jullie belangrijke gebeurtenis aanwezig zijn. Je hebt immers de tijd genomen om iets te maken dat echt bijzonder is, in plaats van genoegen te nemen met iets doorsnee.

Maak het evenement onvergetelijk

Je trouwdag is een bijzondere en unieke gebeurtenis, en gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen weerspiegelen dat. Door gepersonaliseerde uitnodigingen te maken, communiceer je dat je bruiloft een gebeurtenis wordt die de gasten niet willen missen!

Bewaren als aandenken

Gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen zijn mooi en zitten vol betekenis. Geen wonder dat zoveel mensen ze graag bewaren als souvenir! Deze huwelijksuitnodigingen kan je nog jaren koesteren als herinnering aan je speciale dag. Als je huwelijksuitnodigingen bestelt bij Optimalprint, mag je er zeker van zijn dat ze als souvenirs een plaatsje krijgen in het interieur van je gasten.

Huwelijksuitnodigingen met foto's

Een foto zegt meer dan duizend woorden en als het om huwelijksuitnodigingen gaat, geloven wij dat het toevoegen van een foto ze nog onvergetelijker maakt. Weinig dingen zien er immers beter uit dan de aanstaande bruid en bruidegom in een innige omhelzing of een daad van liefde. Hier zijn een paar redenen om huwelijksuitnodigingen met foto te maken:

Persoonlijk tintje

Niets drukt emoties beter uit dan foto's. Hoeveel of wat voor teksten of afbeeldingen je ook gebruikt, ze kunnen niet op tegen de emoties die een foto bij mensen oproept. Het toevoegen van een foto maakt je huwelijksuitnodigingen uniek en gedenkwaardig, iets dat een blijvende indruk zal maken op je gasten. Bovendien vinden de gasten het leuk om jullie foto's van voor de trouwdag te zien voordat ze jullie op de speciale dag in levende lijve zien.

Zet de toon

De foto die je gebruikt voor de uitnodigingen zet de toon voor jullie trouwdag en kan je gasten een idee geven van het thema en de stijl van jullie bruiloft. Of het nu gaat om een bruiloft in het buitenland is of een intieme bijeenkomst in de buurt met goede vrienden en familie, het juiste ontwerp kan weergeven wat de gasten kunnen verwachten van het bijwonen van het evenement.

Eindeloze mogelijkheden

Eén van de beste dingen van foto's is dat je een enorme flexibiliteit hebt in de ontwerpen voor huwelijksuitnodigingen. Of het nu een formeel portret is of een leuke spontane foto, of iets daartussenin, je kan een moment in de tijd uitbeelden dat jullie persoonlijkheid weerspiegelt. Als koppel kunnen jullie een uitnodiging maken die echt jullie relatie vertegenwoordigt.


Als je niet zeker weet hoe het eindproduct eruit zal zien, bieden we gratis staaltjes die binnen 2-3 werkdagen bij jullie thuis worden bezorgd. Het enige wat je hoeft te doen is je ontwerp kiezen, het naar wens personaliseren met tekst of foto's, en de optie gratis staaltjes kiezen. Als je problemen hebt met het ontwerp of iets met betrekking tot de levering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen er alles aan doen om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kan concentreren op wat het belangrijkst is - je trouwdag.
De perfecte creatieve omkadering voor je trouwdag

De trouwdag zelf zou één van de mooiste dagen in je leven moeten zijn. Plan deze dag van 's morgens tot 's avonds precies zoals je het je voorstelt. Met Optimalprint aan je zijde kan je je bruiloft een prachtig decor geven. Dit begint al met de Save-the-Date kaarten. De trouwdag is niet altijd al volledig gepland - maar de gasten moeten precies deze ene datum vrijhouden. Deze kaarten worden later gevolgd door de eigenlijke uitnodiging voor de bruiloft. Afhankelijk van het ontwerp dat je kiest, kan je ook deze op je belangrijke dag verwerken. Bij Optimalprint kan je naast uitnodigingen ook menukaarten ontwerpen, waarop het heerlijke eten en drinken op je bruiloft staat afgebeeld of misboekjes. Bijpassende plaatskaarten voor de gasten zorgen niet alleen voor de door jullie beoogde tafelschikking, maar geven ook een finishing touch aan de tafeldecoratie. Gebruik de individueel ontworpen kaarten als unieke accessoires op je bruiloft. Alle soorten kaarten kunnen worden gemaakt in hetzelfde ontwerp, dat als een rode draad door de planning en de trouwdag loopt.


En na de bruiloft? Dan is het tijd om alle lieve gasten te bedanken. Samen hebben jullie de grote liefde gevierd en jullie dag onvergetelijk gemaakt. Met een bedankkaart voor de bruiloft kan je je dankbaarheid uiten en je gasten laten nagenieten van de trouwdag.

Rustieke, moderne, uitnodigingen voor een huwelijk in het buitenland - Personaliseer je huwelijksuitnodigingen

Of het nu gaat om rustieke huwelijksuitnodigingen, moderne huwelijksuitnodigingen, bloemige huwelijksuitnodigingen, of andere soorten drukwerk, wij maken ze allemaal hier bij Optimalprint. Beschouw ons als je centrale bestemming voor alles wat met huwelijksuitnodigingen te maken heeft. De ontwerpen worden geleverd in bijpassende sets om een specifieke look en feel te creëren die consistent blijft, van save-the-date kaarten tot uitnodigingen en R.S.V.P.-kaartenen zelfs bedankkaarten voor de bruiloft.

Bekijk een uitgebreide catalogus met stijlcategorieën zoals Klassiek, Bloemen, Kant, Modern, Krijtbord, Rustiek, Romantiek, Reisbestemming en nog veel meer! Je kan de templates beheren en verschillende elementen naar wens aanpassen. Wij bieden een breed scala aan personaliseerbare huwelijksuitnodigingen om jullie visie tot leven te brengen. Onze ervaren ontwerpers werken nauw met jullie samen om een uitnodiging te maken die echt de essentie van jullie bruiloft weergeeft.


Waarom wachten? Begin vandaag nog met het personaliseren van jullie huwelijksuitnodigingen en maak een uitnodiging die jullie gasten nooit meer zullen vergeten. Geloof ons, het is de moeite waard wanneer je gasten de gepersonaliseerde uitnodiging ontvangen

Word een Optimalprint Plus abonnee

Bestel je gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen nu bij Optimalprint.nl. Wij leveren GRATIS en SNEL als je een Optimalprint Plus abonnee wordt. Je profiteert ook van een uitgebreide kwaliteitsgarantie van 30 dagen en ontvangt het hele jaar door andere aantrekkelijke aanbiedingen. Waar wacht je nog op? Maak je unieke huwelijksuitnodigingen en betover je gasten!

FAQ

Zijn er ontwerpopties beschikbaar voor mijn trouwstijl of thema?

Ja, we hebben voor ieder wat wils. Van modern en gedetailleerd tot klassiek en minimalistisch, ons platform biedt een breed assortiment aan ontwerpopties die je kan bekijken om de beste match te vinden voor jullie bruiloftsthema. Je kan ook je eigen favoriete ontwerp uploaden voor het geval je voor een zeer persoonlijk ontwerp wilt gaan. Onze ontwerpers kunnen je ook begeleiden bij het kiezen van je ideale ontwerp uit onze beschikbare opties of bij het omzetten van je eigen ontwerp in je huwelijksuitnodiging.

Is het mogelijk om een voorbeeld van een gepersonaliseerde huwelijksuitndoging aan te vragen?

Ja, Optimalprint is gespecialiseerd in het creëren van gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen. Je kan elk ontwerp dat je wilt laten omzetten in een prachtig bewerkte, gemakkelijk personaliseerbare huwelijksuitnodiging met de hulp van onze zeer bekwame ontwerpers. Je kiest uit onze bestaande opties voor kleurenpaletten en ontwerpen of je uploadt je eigen ontwerp. De boodschap in de uitnodiging kan ook persoonlijk zijn. Je kunt zelfs onze bestaande sjablonen bekijken als je hulp nodig hebt bij het schrijven van een thematische boodschap om de juiste toon te zetten.

Wat is het proces voor het schrijven van een huwelijksuitnodiging?

Tegenwoordig is er geen vaste werkwijze voor het schrijven van een huwelijksuitnodiging. In grote lijnen moet je ervoor zorgen dat je belangrijke details over jullie speciale dag vermeldt, zoals de locatie, datum en tijd, een hartelijk verzoek om aanwezig te zijn, de namen van het koppel en een routebeschrijving naar de locatie. De uitnodiging moet ook een inkijkje geven in de unieke esthetiek die jullie als koppel vertegenwoordigt, naast het delen van essentiële informatie over het huwelijk. Geef de uitnodiging een persoonlijk tintje, vooral als de bruiloft onconventioneel is.

Wie zou er op de gastenlijst moeten staan ​​voor huwelijksuitnodigingen?

Er zijn geen regels voor wie er allemaal uitgenodigd moet worden op je bruiloft. Op je gastenlijst moeten alle mensen staan die je echt wilt uitnodigen voor je bruiloft. Op de lijst staan meestal je uitgebreide familieleden, vrienden, collega's op kantoor, buren en anderen die je misschien ergens anders van kent. Beperk je niet tot hoeveel mensen je moet uitnodigen. Nodig in plaats daarvan zoveel mensen uit als je wilt, want het is jouw dag!

Wanneer is het ideale moment om mijn huwelijksuitnodigingen te verzenden?

Het tijdstip voor het versturen van huwelijksuitnodigingen kan per persoon verschillen, omdat vrienden, familie en collega's zich over het hele land of de hele wereld bevinden. Maar als vuistregel geldt dat uitnodigingen voor de bruiloft zes tot acht weken voor de trouwdatum rondgestuurd moeten worden. Als je R.S.V.P.-kaarten maakt, moeten de reacties van de mensen een maand voor de bruiloft binnen zijn.

Welke stijl van huwelijksuitnodiging wordt aanbevolen om in het oog te kunnen springen?

Er is dus geen manier om te zeggen welke stijl van huwelijksuitnodiging de beste indruk maakt, want elke bruiloft is uniek en elke uitnodiging dus ook. Het kiezen van minimalistische ontwerpen voor uitnodigingen kan echter een enorm effect hebben op de gasten. Door een effen achtergrond te combineren met de themakleur van je bruiloft en een vet, recht lettertype te gebruiken in een glinsterende of reflecterende tint en gestructureerd karton om een onderscheidende visuele aantrekkingskracht toe te voegen, kan je uitnodiging echt opvallen en ieders aandacht trekken.

Niet wat je zoekt? Bezoek ons helpcentrum