do not visit

Plaatskaartjes - Ga zitten

Plaatskaartjes maken niet alleen het regelen van zitplaatsen gemakkelijk, maar kunnen ook een persoonlijk en attent tintje geven aan je feesten en evenementen. Het is dus alleen maar logisch om te kiezen voor de beste ontwerpen en materiaal van topkwaliteit. En dat is hoeOptimalprint je kan helpen!


Met duizenden ontwerpen en kleur templates om uit te kiezen, kan je gepersonaliseerde plaatskaartjes maken voor elk groot of klein evenement met slechts een paar eenvoudige klikken. Onze betaalbare prijzen en gratis bezorgservice zijn betaalbaar, ongeacht hoeveel plaatskaarten je nodig hebt.


Verder hebben we een hoge Trustpilot score van 9 (op 10) voor klanttevredenheid, dus wees ervan verzekerd dat we de klus met uiterste perfectie klaren.

Plaatskaartjes voor elke gelegenheid - Plaatskaartjes voor bruiloften

Onze collectie plaatskaartjes voor bruiloften bevat diverse ontwerpen, van bloementhema's tot eenvoudige randen en huwelijkssymbolen. Je vindt deze tafelkaarten voor bruiloften in verschillende kleuren die passen bij het algemene thema van je bruiloft.


Met meer dan 700 ontwerpen van plaatskaartjes voor op de tafel om uit te kiezen, mag je er zeker van zijn dat je de juiste vindt voor je behoeften!

Plaatskaartjes doopnaam

We hebben meer dan 200 soorten tafel naamkaartjes voor een doop geschikt voor alle thema's. Of je nu op zoek bent naar schattige plaatskaartjes met een dierenthema of de eerste letter van de naam van je kleintje erop wilt hebben, bij ons zit je goed!


Eveneens hebben we een selectie tafelkaarten met een gekleurde achtergrond als je iets eenvoudigs maar toch opvallend wilt.

Vormselkaarten voor zitplaatsen en plaatskaartjes voor vormsels

Als je denkt dat vormselkaarten voor zitplaatsen basic en saai moeten zijn, dan zal onze collectie je omver blazen! Met eenvoudige ontwerpen en levendige kleuren zijn onze tafelkaarten voor vormsel en plaatskaartjes ontworpen voor elk thema en kleurenschema.


Het sacrament van het vormsel is een onvergetelijke gebeurtenis in het leven van mensen, en wij begrijpen dat je alles tot in de puntjes wil voorbereiden. En onze plaatskaartjes voor vormsel zijn ontworpen om je daarbij te helpen.


Met meer dan 240 ontwerpen om uit te kiezen, kan je zorgen voor naadloze continuïteit tussen de elementen van het algemene decor, want we hebben iets voor elk thema!

Plaatsingskaarten voor een verjaardagstafel

Verjaardagen staan in het teken van plezier, en dat geldt ook voor onze plaatsingskaarten voor een verjaardagstafel. Van vintage thema's tot sterrennachten en kaarsen, je kan vertrouwen op onze inventaris, ongeacht het thema van je verjaardagsfeest. Bovendien worden sommige van onze plaatskaartjes voor verjaardagen geleverd met de leeftijd erop gedrukt, zodat je ervoor kan kiezen, vooral wanneer je een mijlpaal verjaardag viert.

Plaatskaarten voor feesten

Onze plaatskaartjes voor feesten kunnen voor elke gelegenheid worden gebruikt. Dus of je ze nu wilt gebruiken als plaatskaartjes voor bruiloften of als plaatskaartjes voor Kerstmis, de ontwerpen en kleuren passen bij elke gebeurtenis. Deze collectie plaatskaartjes heeft alles van bloemenprints tot 'chique galadiner' achtergronden.


Bij sommige plaatskaartjes kan je de achtergrondkleur personaliseren, waarbij je kan kiezen uit 4 of 5 effen kleuren.

Hoe personaliseer je je tafel naamkaartjes?

Het personaliseren van onze plaatskaartjes gaat moeiteloos met onze online editor. Klik gewoon op de knop personaliseren na het selecteren van je favoriete ontwerp en selecteer 'namen toevoegen' voor het individueel printen van namen op de plaatskaartjes. Je kan zelfs namen importeren uit een Excel-sheet voor meer gemak.


Meer nog, je kan tot 50 blanco plaatskaartjes bij je bestelling voegen voor elke onvoorziene situatie. Je kan ook een enkele gepersonaliseerde plaatskaartje bestellen en ontwerpen combineren voor unieke gepersonaliseerde naamkaarten.


Denk je dat je meer tijd nodig hebt om plaatskaartjes te maken voor last-minute gasten? Dat is geen probleem! Sla je vooruitgang gewoon op in onze online editor en kom later terug om het personaliseren van je plaatskaartjes te voltooien.


Bovendien zijn onze plaatskaartjes verkrijgbaar in zowel gevouwen als platte opties, en kan je kiezen tussen zijde- en mat papier voor het printen van je plaatskaartjes.

Gepersonaliseerde plaatskaartjes - Onze tevredenheidsgarantie

Bij Optimalprint bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie op onze producten. Je kan dan ook binnen 14 dagen na ontvangst contact opnemen met onze 24×7 klantendienst voor eventuele problemen met je plaatskaartjes.


Afhankelijk van de situatie zullen wij je geld terugstorten of met de best mogelijke oplossing komen om je probleem te verhelpen. Verder kunnen onze 'Plus' leden profiteren van een verlengde kwaliteitsgarantie van 30 dagen en andere leuke aanbiedingen op plaatskaartjes en andere producten.