do not visit
65% kortingCode: KAARTENNL | Eindigt: 21/04
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen
7,6 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Begrafenis-, gedenk- en rouwkaarten

Gedenkkaarten

Gedenkkaarten zijn eenvoudig maar krachtig bij veel begrafenissen en herdenkingen. Ze brengen hulde aan de overledene, bieden vrienden en familie een manier om hun nagedachtenis te eren en kunnen dienen als aandenken voor de komende jaren. Dus als het tijd is om je herdenkingskaarten te kopen of te maken, wil je het goed doen. Optimalprint biedt een ruime keuze aan gedenkkaarten met verschillende lay-outs en thema's die kunnen worden gepersonaliseerd met foto's, tekst en nog veel meer. Wij willen rouwende families een eenvoudige manier bieden om het leven van hun dierbaren te vieren, hoe dat er ook uitziet.


Optimalprint levert met trots gedenkkaarten waarop families vertrouwen om het leven van hun dierbaren te herdenken. Bekijk onze collectie producten en maak vandaag nog uw eigen uniek ontwerp.

Gedenkkaarten van elke soort

Je kan na het overlijden van een dierbare verschillende soorten kaarten nodig hebben; veel families kiezen ervoor om een herdenkingsuitnodiging te maken en naar de genodigden te sturen, rouwkaarten uit te geven en zelfs om de aanwezigen na afloop van de rouwstoet te voorzien van de gedenkkaarten. Of u nu één soort nodig hebt of alle drie, Optimalprint heeft het allemaal. We hebben verschillende opties voor verschillende contexten binnen het rouwproces. Dit omvataankondigingen & uitnodigingen voor de begrafenis, bestellingen, bedankkaartjes, en rouwkaarten. Elke optie in onze selectie is professioneel ontworpen en geformatteerd voor je gemak.


Je hoeft er alleen maar een te kiezen, de inhoud te personaliseren en af te rekenen.


Onze gepersonaliseerde rouwkaarten zijn er in verschillende maten en vormen, waaronder vierkante, A5-, DL- en A6-opties. Je kan ook kiezen tussen een matte of glanzende afwerking en een reeks verschillende papiersoorten. Optimalprint kan herdenkingskaarten maken met standaard of afgeronde hoeken om je kaarten een unieke toets te geven. Er zijn verschillende kleurenschema's, hoewel dit verder kan worden aangepast tijdens het ontwerpproces.

Hoe maak je je eigen gedenkkaarten bij Optimalprint

De gepersonaliseerde herdenkingskaarten voor begrafenissen van Optimalprint zijn eenvoudig te ontwerpen en te bestellen. Het proces is eenvoudig van begin tot eind, en als je ooit hulp nodig hebt, staat ons team altijd klaar om je te helpen.

1. Selecteer je rouwkaart template

We hebben veel basiskaart ontwerpen om je reis mee te beginnen. Zoek ze op categorie, kleur, lay-out, kaarttype, afwerking, foto-opties en formaat om de perfecte kaart voor je herdenkingsceremonie te vinden.

2. Bewerken en personaliseren

Als je een kaarten template selecteert dat je bevalt, kan je de voorkant, achterkant en eventueel de binnenkant aanpassen. Bovendien kan je foto's uploaden, kleuren en lettertypen wijzigen, tekstvakken toevoegen en nog veel meer. De kernelementen van het template blijven echter hetzelfde, zodat uw uiteindelijke ontwerp er even professioneel als persoonlijk uitziet.

3. Voorbeeld en afrekenen

Bekijk voordat je je kaarten bestelt het online voorbeeld om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Als je tevreden bent met het ontwerp, ga je verder naar afrekenen en betaal je. Nadat de bestelling is ingediend, verwerkt ons team het drukken, de afwerking en de levering. Je gedenkkaarten zijn in een mum van tijd onderweg!

100% tevredenheidsgarantie

Bij Optimalprint begrijpen we hoe belangrijk het is dat je uitnodigingskaarten en gedenkkaarten voor begrafenissen perfect zijn. Je overleden dierbare was niet zomaar een naam, maar een essentieel onderdeel van je familie en leven. Ons doel is om hen zo goed mogelijk te eren, en als zodanig is het ons streven om producten te creëren die aan je verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen. We hebben geen omwegen - verwacht niets minder dan professionele kwaliteit, de eerste keer. Als je kaart, om welke reden dan ook, niet voldoet aan je verwachtingen, zal Optimalprint deze gratis vervangen of de volledige oorspronkelijke kosten terugbetalen.

Koop je gedenkkaarten vandaag nog online

Doe-het-zelf rouwkaarten ontwerpen is zelden een project waar mensen aan willen beginnen na het verlies van een belangrijk persoon. Maar tegelijkertijd zijn deze kaarten niet iets wat je als standaard ontwerp koopt - ze moeten persoonlijk en uniek zijn en echt de waarde weerspiegelen van de persoon aan wie je je respect betuigt. Optimalprint maakt het voor jou gemakkelijk en stressvrij om gepersonaliseerde begrafenisuitnodigingen te maken die al die kwaliteiten betaalbaar en gemakkelijk belichamen. Bovendien vereenvoudigt ons online systeem het ontwerp- en bestelproces, zodat je je kan concentreren op wat het belangrijkst is - het eren van je dierbare. Bestel dus vandaag nog je gedenkkaarten om hen de herdenking te geven die ze verdienen.

FAQ

1. wat is een begrafenisuitnodiging?

Een begrafenisuitnodiging, of rouwkaart, is een kaart die je naar je familie, vrienden, collega's en kennissen stuurt om hen te informeren over het overlijden van een dierbare en hen uit te nodigen voor de begrafenis. Deze kaarten worden gedrukt met eenvoudige en sobere ontwerpen omdat het ook een manier is om de overledene te gedenken en hem of haar eer te bewijzen.

2. Hoe maak je een begrafenisuitnodiging?

Een begrafenisuitnodiging maken bij Optimalprint is een eenvoudig proces. Blader gewoon door onze collectie sjablonen voor rouwkaarten, selecteer de sjabloon die je wilt gebruiken en begin met het personaliseren met de foto, persoonlijke boodschap en andere details van je overleden dierbare. We bieden onze rouwkaarten aan in verschillende formaten en kleuren. Je kunt ook kiezen voor een passende rand, afdrukstand en formaat.

3. Welke informatie plaats ik best op een begrafenisuitnodiging?

Een begrafenisuitnodiging moet de volledige naam van de overledene bevatten, een foto, de geboortedatum en overlijdensdatum, details over de begrafenis zoals de datum, tijd en plaats, en de namen van de overlevende familieleden. Veel mensen voegen ook gezangen en een persoonlijke boodschap ter nagedachtenis aan de geliefde toe, dus je kunt deze ook toevoegen aan je kaart.

4. Kunnen begrafenisuitnodigingen worden gepersonaliseerd?

Ja, op ons platform kun je heel eenvoudig gepersonaliseerde begrafenisuitnodigingen maken. Je kunt een vooraf ontworpen sjabloon kiezen en deze aanpassen of je eigen ontwerp uploaden en wij drukken het af op papier van topkwaliteit. Onze gratis online editor maakt het maken van persoonlijke rouwkaarten eenvoudig met zijn ontwerpfuncties, dus het zal slechts enkele ogenblikken in beslag nemen om de jouwe te maken.

5. Wie zou begrafenisuitnodigingen moeten ontvangen?

Begrafenisuitnodigingen worden verstuurd naar vrienden, familieleden, collega's en kennissen. Als de overledene deel uitmaakte van een lokale gemeenschap, kunnen de leden die dicht bij hen stonden ook een uitnodiging krijgen. Kortom, een begrafenisuitnodiging een formele rouwkaart die moet worden gestuurd naar familie en iedereen die een nauwe band had met je overleden dierbare.

Niet wat je zoekt? Bezoek ons helpcentrum