do not visit
40% korting op alle Muurkalender tot 22/09 | Code: Cal40
Lokaal gedrukt en Snelle levering
9,2 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Echt persoonlijk

★★★★★

"Ongelooflijke kwaliteit. Ik heb er eentje gemaakt als cadeau voor mijn ouders die er zo blij mee waren dat ze er voor elk gezinslid een hebben gekocht. Ik vind het geweldig dat je speciale datums kunt toevoegen. Echt persoonlijk. Ik ga er waarschijnlijk elk jaar eentje maken!"

Geweldige service

★★★★★

"Geweldige kwaliteit, makkelijk te maken en snel geleverd = geweldige service. Hartelijk bedankt" - Ryan

Uitstekende levering

★★★★★

"Ik ben erg tevreden met 3 persoonlijke kalenders die ik voor Kerstmis heb laten drukken. Uitstekende levering binnen 2 dagen. Een echte aanbeveling. Hier maak ik nog gebruik van." - Debbie

Prints van uitstekende kwaliteit

★★★★★

"Prints van uitstekende kwaliteit, eenvoudig te ontwerpen. Geen verborgen kosten of gimmicks. Snelle levering, zelfs voor Kerstmis! Bedankt!" - Jan Erik

Maak er je eigen versie van

Je familie is uniek, je kalender ook. Selecteer de gewenste grootte, begin met de maand die je wilt en voeg aan elke pagina je eigen foto's en evenementen toe.

Supereenvoudig!

Selecteer eenvoudig je favoriete foto's van je apparaat, Google Photos, Instagram of Facebook. Voeg makkelijk foto's toe en verwijder ze, bewerk teksten en voeg je eigen evenementen toe voor een mooi resultaat.

Lokaal gedrukt
Snelle levering

Wij drukken met inkt en op papier van hoge kwaliteit om te garanderen dat je tevreden zult zijn. Door lokaal en zo dicht mogelijk bij jou af te drukken, kunnen we dit aanbieden tegen betaalbare prijzen.

Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.