do not visit
50% korting op KerstkaartenCode: KERSTKAARTENNL | Eindigt: 29/01

Kerstkaarten voor bedrijven

Vind de juiste kerstkaarten voor bedrijven

Verspreid dit jaar een beetje kerstvreugde op kantoor

Onze kerstkaarten voor bedrijven zijn de perfecte manier om je werknemers, klanten en partners te laten zien dat je hen waardeert.Meer Alle gepersonaliseerde kaarten worden geprint met de modernste druktechnologie en zijn verkrijgbaar in een brede waaier van ontwerpen die variëren van traditioneel tot eigentijds. We gebruiken papier van topkwaliteit om te verzekeren dat onze kaarten in onberispelijke staat aankomen, klaar om met trots te worden gepresenteerd.

Ontwerpen voor zakelijke kerstkaarten voor elke smaak

We weten dat iedereen een andere smaak heeft, en daarom hebben we duizenden ontwerpen van zakelijke kerstkaarten om uit te kiezen.Meer Of je nu iets zoekt dat een statement maakt of iets meer minimalistisch en ingetogen, wij hebben de perfecte kaart voor je. Voeg simpelweg je persoonlijke boodschap en bedrijfslogo toe om kerstvreugde met een persoonlijk tintje te bezorgen. Kies uit een van de volgende ontwerpen:

Met logo

Onze kerstkaarten voor bedrijven worden geleverd met je bedrijfslogo op de voorkant geprint. Dit is een mooie manier om je merk te promoten en je klanten te laten zien dat ze ook tijdens de feestdagen nog steeds in de belangstelling staan.

Typografisch

Onze typografische zakelijke kerstkaarten zijn een populaire keuze voor bedrijven. Ze zijn eenvoudig en elegant, met je bedrijfsnaam en boodschap op de voorkant geprint.

Zonder foto

Onze ontwerpen zonder foto zijn een uitstekende keuze als je geen fotokaart zoekt. Je kunt je bedrijfsnaam en boodschap op de voorkant van de kaart zetten, en wij printen ze voor je op papier van hoge kwaliteit.

Uitnodigingen voor kerstfeestjes

Plan je een kerstfeest? Wij drukken ook uitnodigingen voor kerstfeestjes voor bedrijven! Voeg simpelweg de details van je evenement toe aan de binnenkant van de kaart, en personaliseer vervolgens het ontwerp en de boodschap. We printen en verzenden ze direct naar het adres van je keuze, zodat je aan de feestplanning kunt beginnen.

Promoot je eigen bedrijf met een kerstkaart met merknaam

Ben je op zoek naar een manier om je bedrijf deze feestdagen te promoten? Onze zakelijke kerstkaarten zijn een geweldige manier om je zichtbaarheid te vergroten.Meer Met onze eenvoudige online editor kun je gepersonaliseerde kerstkaarten ontwerpen, speciaal voor je bedrijf. Kies uit een reeks sjablonen, voeg je bedrijfslogo toe, en personaliseer vervolgens de boodschap. Het is een snelle en eenvoudige manier om je dankbaarheid aan je klanten en cliënten te uiten.

Personaliseer je zakelijke kerstkaart in enkele minuten

Onze online ontwerptool maakt het personaliseren van je zakelijke kerstkaarten een fluitje van een cent. Volg de eenvoudige stappen hieronder om een bedrijfskaart met je eigen merk te maken.Meer

Kies uit onze reeks sjablonen en ontwerpmogelijkheden.

Kies het formaat en kies of tussen een dubbelgevouwen of enkele kaart.

Personaliseer elke pagina met je eigen boodschap en ontwerp. Je kunt foto's toevoegen, een bedrijfslogo, of iets anders dat je leuk vindt.

Bekijk je ontwerp en breng zo nodig wijzigingen aan.

Bestel je kaart(en) en wij printen en verzenden deze naar je.

Je kaarten worden op papier van hoge kwaliteit geprint en rechtstreeks naar het adres van je keuze verzonden. Onze snelle verzending betekent ook dat je je kaarten in een mum van tijd in huis hebt.

Geen minimum bestelhoeveelheid - maak één kaart of 100

We hanteren geen minimum bestelhoeveelheden voor onze bedrijfskerstkaarten, dus je kunt er zo veel (of zo weinig) bestellen als je maar wilt. Er is geen betere plaats om een kwaliteitskaart voor je bedrijf te bestellen, tegen een betaalbare prijs. Houd onze website in de gaten voor speciale aanbiedingen en kortingen, het hele jaar door.

Gegarandeerd 100% tevredenheid

Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We zijn er zeker van dat je je zakelijke kerstkaarten prachtig zult vinden, maar als je om de een of andere reden niet tevreden bent, krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Op die manier is je tevredenheid gegarandeerd!