do not visit
50% korting op KerstkaartenCode: KERSTKAARTENNL | Eindigt: 29/05
dagen
uren
minuten
Seconden

Ontvang je kerstkaarten op tijd voor Kerstmis

Wij wensen jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Stuur persoonlijke kerstkaarten dit jaar

vanaf slechts € 0,35 per kaart

Vind de juiste kerstkaarten die bij jouw stijl passen

Naar wie stuur je kaarten met deze kerst?

Verras iedereen waar je om geeft en laat ze weten dat je aan ze denkt. Een kerstkaart is de perfecte manier om in contact te blijven. Onze nieuwe kerstcollectie bevat schitterende kaarten die zeker een glimlach zullen toveren op het gezicht van wie ze ontvangt.

Aan wie denk je nu? Gezinsleden, verre familie, vrienden of vriendinnen, collega's of zelfs een goed doel, misschien even een adressenlijst samenstellen?

Kan ik meer dan één kaart bestellen?

Ja! Of je nu op zoek bent naar een speciale kerstkaart of een set kleurrijke kaarten om de kerstsfeer te verspreiden, je vindt het allemaal hier. Je kunt je eigen favoriete kaart kiezen uit onze selectie ontwerpen en deze zelf aanpassen met foto's en persoonlijke berichtjes.

Hoe kan ik mijn kaart online personaliseren?

Bekijk eerst onze categorieën om het perfecte ontwerp te kiezen. Vervolgens kun je het formaat, de afmetingen, de hoeveelheid, het type papier en ook de achtergrond kiezen wanneer de kaart in meer dan één kleur beschikbaar is.

En dan is het tijd voor een foto! Een foto, een paar foto's of een ongelooflijke fotocollage: de keuze is aan jou! Als je echter de voorkeur geeft aan een zuiver winterse sfeer, hebben we ook kaarten zonder foto's met je geliefde kerstpersonages. Sneeuwmannen, rendieren, engelen, elfjes, peperkoekmannen en de Kerstman zelf staan gewoon ideaal boven de open haard.

En wanneer je in de personalisatiefase aanbeland bent, kun je ook de tekst bewerken. Typ een berichtje in, verander de positie, kleur en grootte en voeg er een hartelijke wens aan toe. Wanneer je tevreden bent met alle pagina's, teken je de kaart en voeg je ze toe aan je winkelmandje!

Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.