do not visit
50% korting op KerstkaartenCode: KERSTKAARTENNL | Eindigt: 29/01
dagen
uren
minuten
Seconden

Ontvang je kerstkaarten op tijd voor Kerstmis

Wij wensen jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Stuur persoonlijke kerstkaarten dit jaar

vanaf slechts € 0,87 per kaart

Vind de juiste kerstkaarten die bij jouw stijl passen

Voor al je kerstinkopen, ook tot in 2023, met Plus

Na de kerstkaarten komen de kerstgeschenken! Niets zegt meer " je bent speciaal voor me" dan een uniek geschenk 🎁
Met zoveel producten om uit te kiezen en te personaliseren, zorg je ervoor dat iedereen op je lijst zich dit jaar extra speciaal voelt, terwijl je dankzij GRATIS levering krijgt bij al je kerstinkopen.
Ontdek meer

Maak je kerstkaart betekenisvol en gedenkwaardig

In een zee van kerstkaarten kun je de jouwe eenvoudig laten opvallen met Optimalprint. Hier volgen enkele ideeën:Meer

Schrijf een persoonlijke boodschap: Een persoonlijke boodschap laat zien dat je de tijd genomen hebt om na te denken over de dierbare aan wie je de kaart stuurt.

Stuur een fotokaart: Of je er nu een foto van jezelf, je kinderen, of je huisdieren bij doet, een fotokaart maakt je gelukwensen persoonlijker en specialer.

Zorg voor wat humor: Humor is altijd een geweldige manier om iemand te laten lachen. Een grappige gepersonaliseerde kerstkaart zal de dag voor de ontvanger zeker opfleuren.

Ga voor kwaliteit: Niet alle kerstkaarten zijn hetzelfde. Optimalprint gebruikt materialen van de hoogste kwaliteit en de beste kleurentechnologie om er zeker van te zijn dat jouw kaart boven de rest uitsteekt.

Kerstkaarten voor iedereen

Wie heb je op het oog? Een partner, gezinsleden, verre familie, vrienden, collega's, liefdadigheidsinstellingen? Onze collectie feestelijke kerstkaarten heeft voor ieder wat wils, ongeacht wie je een vrolijk kerstfeest wilt wensen.Meer

Bekijk onze zakelijke kerstkaarten en stuur een feestelijke groet aan je collega's, zakenpartners en klanten.

Bekijk onze collectie kerst bedankkaarten om je waardering te tonen voor alle liefde en steun die je het hele jaar door ontvangen hebt.

Fotocollage kaarten - gevuld met momentopnames van gedenkwaardige herinneringen - zijn een mooie manier om je familie en vrienden te laten zien hoeveel ze voor je betekenen.

Organiseer jij dit jaar een kerstfeest? Ontwerp gepersonaliseerde uitnodigingskaarten voor kerstfeestjes die je gasten enthousiast maken voor een onvergetelijk feest.

Dit kalenderjaar een pasgeborene verwelkomd? Deel je grenzeloze blijdschap met je dierbaren via onze collectie Baby's eerste kerstkaarten.

Vind iets dat ingetogen maar toch van hoge kwaliteit is in onze uitzonderlijke selectie minimalistische kerstkaarten.

Shop onze collectie moderne kerstkaarten om er zeker van te zijn dat je dit jaar in stijl de beste wensen naar je dierbaren stuurt.

Blader door onze kerstkaarten met foto's van huisdieren om er zeker van te zijn dat jouw lievelingsdieren dit jaar niet achterblijven bij het uitdelen van de beste wensen.

Zet je kleine trots en vreugde even in de schijnwerpers met een unieke fotokaart uit onze collectie fotokerstkaarten voor kinderen.

Kerstmis is niet de enige feestdag in december. Je kunt ook een aangepaste Chanoeka-kaart sturen, uit onze collectie prachtige ontwerpen.

Ontdek onze collectie klassieke en traditionele kerstkaarten om de traditionele sfeer van de feestdagen in huis te halen.

Waarom stoppen bij één kerstkaart?

Of je nu op zoek bent naar één speciale kerstkaart of een pak kaarten om de kerstsfeer te verspreiden, Optimalprint regelt het voor je. Kies je favorieten uit onze uitgebreide collecties en personaliseer ze op jouw manier met foto's en persoonlijke boodschappen.

Personaliseer je kerstkaarten gemakkelijk online

Het personaliseren van je kerstkaarten wordt niet eenvoudiger dan met Optimalprint. Creëer jouw unieke kaart in een paar eenvoudige stappen.Meer

Navigeer door onze categorieën en kies het perfecte ontwerp voor je gepersonaliseerde kerstkaart.

Kies het gewenste formaat, de grootte, het aantal, het papier en de achtergrond (als de kaart in meer dan één kleur verkrijgbaar is).

Personaliseer de kaart door je foto's en tekst toe te voegen, de plaatsing aan te passen, enzovoort.

Voeg de ontwerpen toe aan je winkelmandje, reken af, en krijg ze binnen een paar dagen geleverd.

Een ongeëvenaard printproces

Jouw geluk is onze prioriteit, dus gebruiken we het kleurendrukproces van de hoogste kwaliteit en eersteklas papier om te verzekeren dat je gepersonaliseerde fotokaarten er op hun best uitzien. We geven je ook de mogelijkheid om folie en afgeronde hoeken te gebruiken om je ontwerpen een vleugje luxe te geven. En met onze 100% tevredenheidsgarantie hoef je je nooit zorgen te maken dat je kaartontwerpen niet aan je verwachtingen voldoen. Als je niet tevreden bent, kun je er zeker van zijn dat we er alles aan zullen doen om het alsnog in orde te maken.

Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.