do not visit
20% kortingCode: WALLPAPERNL | Eindigt: 16/06
Snelle levering & 100% klanttevredenheidsgarantie
7,6 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

-

Ontwerp je gepersonaliseerde behangpapier. Het is gemakkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is een foto te uploaden, je specifieke afmetingen in te voeren, een behangmateriaal te kiezen en je wanden te transformeren met je eigen creativiteit.

Ontdek onze 4 behangsoorten. Ze zijn alle vier duurzaam, afneembaar, milieuvriendelijk, brandvertragend, pvc-vrij en verkleuren niet in zonlicht. Het zijdeglans vliesbehang, het matte vliesbehang en het voorgeplakte watergeactiveerde behang lijken erg op elkaar qua structuur en tint. Als het behang bestemd is voor een druk bezochte ruimte of een gezin met kleine kinderen, is mat behang beter bestand tegen krassen en geschikt voor schoonmaakmiddelen dan zijdeglans vliesbehang. Als je liever geen extra lijm gebruikt, heeft voorgeplakt watergeactiveerd behang een watergeactiveerde lijmlaag en het is ontworpen om gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Zelfklevend behang is te vergelijken met een grote sticker. Je kunt het meerdere keren verwijderen en hergebruiken zonder beschadiging of resten.

100% Kwaliteitsgarantie

We hebben alleen behang op voorraad dat brandvertragend is, pvc-vrij en niet verkleurt in de zon.

Eenvoudig aan te brengen

Ontdek hoe je je behang moet aanbrengen door de QR-code onderaan elke baan behang te raadplegen om stap-voor-stap video-instructies te bekijken.

Lokale productie en levering

Maak gebruik van plaatselijke voorzieningen, die jou en onze planeet ten goede komen.

Onbeperkte mogelijkheden voor de transformatie van je interieur

Een effen wand om te toveren tot een unieke artistieke expressie met onze ruime keuze aan stijlen en ontwerpen.

Hoe breng je jouw behang aan?

Bekijk ons assortiment muurkunst

Ontwerp je gepersonaliseerde behangpapier

Ook beschikbaar via onze mobiele app