do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,2" 10" 7737
8,2/10 (7737 reviews)
-30% op afdruk op foamboardCode: SCHUIMNL | Eindigt: 02/04
dagen
uren
minuten
Seconden

Ontvang je foto's op aluminium op tijd voor Kerstmis

Wij wensen jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Snelle levering & 100% klanttevredenheidsgarantie
8,2 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Jouw foto afgedrukt op foamboard!

1 Vorm kiezen:
2 Formaat kiezen:
Personaliseren

Bekijk ons assortiment muurkunst

Het perfecte decor voor evenementen

Foto's op foamboards zijn perfect om bewegwijzering te maken voor je grote evenementen. Upload je eigen ontwerp om een welkomstbord, een plaatstoewijzing of meer te maken.

Lichtgewicht en duurzaam

Onze afdrukken op foamboard zijn superlicht en stevig en kunnen vrijwel overal worden geplaatst om je favoriete foto's te laten zien.

Kies uit zwarte of witte randen

Onze afdrukken op foamboard zijn 5 mm dik en verkrijgbaar met witte of zwarte randen voor een premium look die bij jouw stijl past

Makkelijk op te hangen!

Je afdruk op foamboard ophangen gaat eenvoudig en probleemloos. Wij leveren gratis een ophangsysteem ervoor bij elke afdruk.

Jouw foto afgedrukt op foamboard!

Elegante en lichtgewicht foam prints | Optimalprint

Onze stevige maar lichte foam prints zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ze zijn een geweldige manier om je favoriete foto's tentoon te stellen. Foam board is een ideaal printmateriaal voor allerlei toepassingen, gaande van tentoonstellingen tot wandkunst.

Prints met een superieure kwaliteit

We printen je foto's rechtstreeks op het foam board met een printproces dat elk detail van je afbeelding vastlegt. De gladheid van het foamboard zorgt ervoor dat je foto er scherp en kleurrijk uitziet.

Lichtgewicht ophangoplossing

Elke foam print wordt geleverd met een montagekit. Zo kun je gemakkelijk je print aan de muur bevestigen. De lichtheid van het foam board vergemakkelijkt het ophangen, zelfs op dunnere muren. En omdat er verschillende maten beschikbaar zijn, kun je voor elke ruimte de perfecte print vinden.