do not visit
65% kortingCode: KAARTENNL | Eindigt: 16/06
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen
7,6 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Uitnodigingen voor communie

Bedankkaartjes Communie

Geweldige kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Kies een papiersoort die het beste bij je briefpapier past: standaardpapier biedt een glad oppervlak en een mooie afwerking, glanzend papier laat de kleuren er levendiger uitzien en helder wit mat papier is ideaal voor kaarten zonder foto's.

Echte folie

Het beste is nu beter dan ooit geworden! Premiumkaarten met echte folie om dat extraatje toe te voegen. Kies tussen goud, zilver of koper, wat het beste bij je voorkeur past.

Afgeronde hoeken

Het zit hem volledig in de details! Bij onze kaarten met afgeronde hoeken gaat het om de kleine details en de geweldige afwerking. Onze uitnodigingen met afgeronde hoeken zijn populair vanwege hun unieke look en duurzaamheid.

Communie-uitnodigingen

Eerste communie-uitnodigingen in Nederland van OptimalprintDe eerste communie is een spirituele gelegenheid die een heel speciaal plekje heeft in de harten van veel mensen in Nederland. Zoals bij veel belangrijke mijlpalen hoort bij deze gelegenheid ook een groot feest. En voor dat feest zijn uniek ontworpen eerste communie-uitnodigingen nodig.

Creëer gepersonaliseerde eerste communie-uitnodigingen op ons platform om naar je vrienden, familieleden en kennissen te sturen. Laat ze weten hoeveel hun aanwezigheid bij de eerste communie van je kind voor je betekent. Nodig ze uit om jou en je gezin te vergezellen op deze heuglijke dag en overlaad je kleintje met hun zegeningen.

Laat je creativiteit de vrije loop met communie-uitnodigingen!De communie is een prachtige gelegenheid voor gezinnen om samen te komen en de opname van een kind in de kerkgemeenschap te vieren en het begin van hun religieuze en spirituele reis door geloof en traditie te markeren.

Maak prachtige uitnodigingen voor de communie op ons platform met behulp van ons online programma en kies uit onze reeks personaliseerbare traditionele en moderne ontwerpsjablonen. Deze sjablonen zijn verkrijgbaar met eenvoudige maar verfijnde ontwerpen met details in folie en heilige symbolen zoals kruizen en duiven, perfect om de plechtigheid van de ceremonie over te brengen. Bekijk deze sjablonen en kies de sjabloon die het beste past bij je wensen voor deze gelegenheid.

Communie-uitnodigingen voor meisjesBen je van plan om binnenkort de eerste communie van je kleine meid te vieren? Maak dan eenvoudig op ons platform indrukwekkende communie-uitnodigingen voor deze gelegenheid.

Onze communie-uitnodigingen voor meisjes bestaan uit subtiele ontwerpen en zachte pasteltinten die de onschuld en puurheid van de kindertijd perfect weergeven. Onze uitnodigingen kunnen worden gepersonaliseerd met de foto's van je kleine meid en onze folieversiering is verkrijgbaar in drie kleuren. Maak je persoonlijke kaarten met je eigen ontwerp of een van onze sjablonen en nodig je naasten uit om samen met jou op deze speciale dag je dochter op haar spirituele reis te nemen.

Communie-uitnodigingen voor jongensMarkeer de eerste communie van je zoon met gepersonaliseerde communie-uitnodigingen. Omdat dit een speciale gelegenheid is waarbij je getuige bent van het begin van de religieuze en spirituele reis van je zoon, verdient het een viering in het bijzijn van al je vrienden, familie en kennissen.

Stuur een vriendelijke uitnodiging naar iedereen uit met onze personaliseerbare communie-uitnodigingen voor jongens, die verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen en kleuren. Gebruik een van onze sjablonen en personaliseer deze met de foto's en andere details van je zoon. Heb je een eigen ontwerp? Upload gewoon het bestand en wij printen het met een professionele afwerking.

FAQ

1. Wat is een communie-uitnodiging?

Een communie-uitnodiging is een formele uitnodiging aan familie, vrienden, collega's en kennissen om hen te informeren over de ceremonie en hen vriendelijk te vragen deze bij te wonen. Omdat de communie een religieuze gelegenheid is die de inwijding van een kind in de katholieke kerk markeert, vraagt het om een vreugdevolle viering in het bijzijn van dierbaren. Een communie-uitnodiging is dus een formele uitnodiging voor deze viering.

2. Wanneer moet ik mijn communie-uitnodigingen verzenden?

Je moet je communie-uitnodigingen enkele maanden, bij voorkeur 4-6 maanden, voor de feestelijke dag versturen. Dit zorgt ervoor dat je gasten genoeg tijd hebben om hun werk en andere verplichtingen te plannen zodat ze bij jullie viering aanwezig kunnen zijn. Een vroegtijdige aankondiging helpt gasten die van ver komen ook om hun vlucht en accommodatie ruim van tevoren te boeken.

3. Welke informatie zet ik best op mijn communie-uitnodigingen?

Je communie-uitnodigingen moeten essentiële informatie over het evenement bevatten, zoals de datum en tijd van het evenement, de locatie en wie het evenement organiseert. Je moet ook overwegen om de R.S.V.P. gegevens toe te voegen voor een betere planning. Vermeld een e-mailadres of telefoonnummer zodat je gasten weten hoe ze op je uitnodiging kunnen reageren.

4. Hoe maak ik een communie-uitnodiging?

Je gepersonaliseerde communie-uitnodigingen maken is eenvoudig met onze online editor. Kies uit onze reeks traditionele en moderne ontwerpsjablonen en kies de sjabloon die het beste past bij je wensen voor deze gelegenheid. Voeg vervolgens de foto van je kind toe en personaliseer het met de details van het evenement. Je kunt ook je eigen ontwerp uploaden en wij printen het op premium papier voor een professionele afwerking.

5. Wanneer kan ik mijn communie-uitnodigingen laten bezorgen?

Je kunt je bestelling binnen 2-4 dagen vanaf de besteldatum verwachten. We printen al onze uitnodigingen voor de communie lokaal en zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Dit helpt ons om snel en doeltreffend uitnodigingen van topkwaliteit te maken voor je speciale moment, zodat het bijdraagt aan de feestvreugde van die belangrijke dag.

Niet wat je zoekt? Bezoek ons helpcentrum