do not visit
65% korting op Foto's op Geborsteld aluminiumCode: ALUMNLPROMO | Eindigt: 16/06
Snelle levering & 100% klanttevredenheidsgarantie
7,6 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Laat je foto's schitteren

1 Vorm kiezen:
2 Formaat kiezen:
Personaliseren

Onze foto's op geborsteld aluminium voegen textuur en diepte toe aan je foto's. Deze manier van afdrukken ziet er vooral mooi uit bij zwart-witfoto's. Witte tinten worden niet afgedrukt waardoor alle witte delen van je foto's doorschijnen in een opvallend metallic zilver

Makkelijk op te hangen!

Je foto's op aluminium ophangen gaat eenvoudig en zonder moeite. Bij elke afdruk leveren wij gratis een ophangsysteem en instructies. Het meegeleverde kussen geeft de indruk dat je afdruk parallel aan de muur zweeft.

Combineer je beste foto's in een collage

Kun je de perfecte foto niet kiezen? Laat je herinneringen zien in een collage met behulp van onze gratis sjablonen voor meerdere foto's. Perfect voor het maken van thematische kunstwerken voor speciale gelegenheden.

Bekijk ons assortiment muurkunst

Onze hoogwaardige foto's op aluminium zijn premium, duurzaam en betaalbaar

Indrukwekkende geborstelde aluminium prints | Optimalprint

Zorg voor wat moderne elegantie in elke kamer dankzij onze prints van geborsteld aluminium. Deze prints worden gedrukt op hoogwaardige aluminium platen. Hierdoor ontstaat een strakke en verfijnde afwerking die de aandacht trekt.

Een tijdloze en elegante afwerking

Het geborstelde aluminium oppervlak van onze prints verleent hen een unieke metaalglans die een witte kamer bijzonder kan maken. Met zijn subtiele textuur, horizontale nerfrichting en strakke lijnen geven onze prints van geborsteld aluminium elke kamer een elegante uitstraling.

Beschermd tegen weersomstandigheden

Onze aluminium prints zijn ideaal voor binnen of buiten. Ze zijn vochtbestendig, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn dus ideaal voor drukbezochte ruimtes. Dankzij de ophangkit die bij elke print wordt geleverd, kun je je favoriete herinneringen of kunstwerk meteen ophangen.