do not visit
65% kortingCode: KAARTENNL | Eindigt: 16/06
Geprint in Nederland en levering binnen 1 - 2 dagen
7,6 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Fotobriefkaarten/ansichtkaarten

Gepersonaliseerde briefkaarten met foto - Een fantastische manier om contact te houden met familie en vrienden
Een briefkaart met foto is een leuke manier om je dierbaren te laten weten dat je aan ze denkt. Hoewel digitale berichten deze traditionele manier van communiceren tegenwoordig hebben vervangen, is het sturen van briefkaarten nog steeds een favoriete keuze voor veel mensen. Optimalprint biedt verschillende sjablonen om binnen een paar minuten je eigen briefkaart te maken. Je kunt een persoonlijke briefkaart met of zonder foto's maken en je dierbaren laten zien hoeveel je om ze geeft.

De perfecte briefkaarten met foto maken is eenvoudig dankzij Optimalprint. Blader door onze selectie sjablonen en kies de sjabloon die je het meest aanspreekt. Voeg vervolgens je tekst en foto's toe (als je een sjabloon voor fotokaarten hebt gekozen). Onze ontwerpeditor is gebruiksvriendelijk en je hebt geen ontwerpervaring nodig. Volg gewoon je fantasie en wij doen ons best om je creativiteit tot leven te brengen op het beste papier voor de beste resultaten.

Verstuur je boodschap met gepersonaliseerde briefkaartenOptimalprint maakt het versturen van gepersonaliseerde briefkaarten een leuke en zinvolle ervaring, waarbij je je liefde voor de ontvanger op een creatieve manier kunt tonen. Onze gepersonaliseerde briefkaarten met foto voegen een persoonlijk tintje toe aan je communicatie en versterken moeiteloos je band met vrienden, familie en collega's.

Neem de stress weg van het maken van gepersonaliseerde briefkaarten door te kiezen voor onze digitale printservices en ontvang aantrekkelijke briefkaarten bij je thuis in slechts enkele dagen! Of je nu briefkaarten met foto voor Pasen of gepersonaliseerde briefkaarten voor Kerstmis nodig hebt, wij maken ze perfect en zorgen dat ze precies op tijd klaar zijn om verzonden te worden.

Veelzijdig & efficiëntOnze online ontwerpsoftware is zowel gebruiksvriendelijk als veelzijdig, zodat je alle creatieve mogelijkheden kunt verkennen terwijl je op een efficiënte manier de briefkaarten van je keuze maakt. Nu lijkt het ontwerpen van je eigen briefkaarten niet langer een ontmoedigende taak!

Eenvoudig & opvallendStuur briefkaarten naar je dierbaren om ze te laten weten dat je aan ze denkt. Van elegante patronen tot gedurfde ontwerpen, wij bieden gepersonaliseerde briefkaarten die eenvoudig of opvallend zijn. Kies voor de gewenste stijl en maak een statement.

Eenvoudig te ontwerpenGebruik een volledig pakket ontwerpfuncties om de sjablonen aan te passen met je eigen afbeeldingen en tekst en maak gepersonaliseerde briefkaarten die een indruk achterlaten bij de ontvangers. Het maken van gepersonaliseerde briefkaarten op ons platform kost echt slechts enkele minuten.

Kies Optimalprint om gepersonaliseerde briefkaarten te ontwerpenBij Optimalprint begrijpen we hoe belangrijk het is om betekenisvolle relaties op te bouwen, en onze gepersonaliseerde briefkaarten helpen onze klanten precies dat te doen. Overbrug de communicatiekloof met vrienden die van elkaar vervreemd zijn en breng ze dichtbij met een leuke briefkaart of druk je dankbaarheid uit aan je baas omdat hij een ondersteunende leider is. Met onze gepersonaliseerde briefkaarten kun je waardering tonen aan degenen die belangrijk zijn en betere verbindingen vormen.

Wanneer je Optimalprint kiest, kies je niet alleen voor onze printservices, maar ontsluit je een wereld van creatieve mogelijkheden die wachten om ontdekt te worden voor het creëren van prachtig ontworpen gepersonaliseerde briefkaarten. Onze briefkaarten zijn een keurmerk van kwaliteit en we zijn er trots op dat onze klanten er absoluut van houden. Bestel onze gepersonaliseerde briefkaarten tegen voordelige prijzen en deel je speciale herinneringen en onvergetelijke momenten met je dierbaren.

Grootte
Onze gepersonaliseerde briefkaarten met foto zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: klein (A6), groot (A5), vierkant en panoramisch. Het kiezen van een formaat hangt af van je specifieke wensen, maar we zullen ervoor zorgen dat we je briefkaarten afdrukken met een hoge kwaliteit.

Kleur
We bieden verschillende kleuropties voor onze gepersonaliseerde ansichtkaarten om tegemoet te komen aan de verschillende kleurvoorkeuren van onze klanten. Deze kleuren zijn onder andere zwart, grijs, lila, rood, bruin, blauw, mosterd en geel.

RandenOnze gepersonaliseerde briefkaarten met foto worden geleverd met afgeronde hoeken en zonder sierrand. Niet-afgeronde hoeken zijn een standaardoptie, maar afgeronde hoeken geven de kaarten een unieke stijl. Kaarten met ronde hoeken zijn tegenwoordig een populaire trend.

Ontworpen door jou, lokaal geprint in NederlandOptimalprint staat bekend om het snel en efficiënt produceren van hoogwaardige geprinte briefkaarten. Wij maken gebruik van ons uitgebreide netwerk van drukpartners in Nederland om onze klanten in verschillende regio's van dienst te zijn.

Wij verwerken al onze bestellingen lokaal en zo dicht mogelijk bij jouw locatie. Hierdoor kunnen we je unieke briefkaarten printen en producten van geweldige kwaliteit binnen 24-48 uur bij je afleveren, waar je je ook bevindt in Nederland. Door lokaal te printen verkleinen we onze ecologische voetafdruk en beperken we de impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu tot een minimum.

FAQ

1. Hoe kan ik mijn eigen briefkaart maken?

Je eigen briefkaart maken is eenvoudig op ons platform. Kies een sjabloon en pas deze aan met je foto's en persoonlijke boodschap. Zodra je klaar bent met personaliseren, voeg je de kaart toe aan je winkelmandje. Onze online editor is een gebruiksvriendelijke ontwerptool waarmee je in slechts enkele minuten persoonlijke briefkaarten kunt maken. Al je briefkaarten worden gedrukt op hoogwaardig papier, zodat je kaarten er lang mooi en nieuw uit blijven zien.

2. Kan ik foto's uploaden naar mijn gepersonaliseerde briefkaart?

Ja, je kunt je foto's uploaden om ze in je briefkaart te verwerken. Samen met je foto kun je ook een logo toevoegen als je een persoonlijke briefkaart maakt voor een collega of je baas.

3. Kan ik mijn eigen ontwerp uploaden?

Voor onze briefkaarten bieden we verschillende ontwerpopties in de vorm van personaliseerbare sjablonen waaruit je kunt kiezen.

4. Wat is het verschil tussen standaard hoeken en afgeronde hoeken?

Briefkaarten met standaard hoeken zijn algemeen verkrijgbaar en maken niet zo'n indruk als kaarten met afgeronde hoeken. Afgeronde hoeken zijn, hoewel het een moderne trend is, zeldzaam en geven een gevoel van individuele stijl. Kaarten met afgeronde hoeken maken een uniek statement en onderscheiden je van de massa. Kaarten met afgeronde hoeken worden ook als stijlvoller ervaren dan kaarten met standaard hoeken.

Niet wat je zoekt? Bezoek ons helpcentrum