do not visit

40% KORTING OP KUNSTAFDRUKKEN!

Code ART40NL, eindigt op 24/01

dagen
uren
minuten
Seconden

Ontvang je kunstposters op tijd voor Kerstmis

Wij wensen jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

AFDRUKKEN VOOR IEDEREEN

Supersized ontwerpen

Onze collectie grote kunstwerken bevat onze bestverkopende ontwerpen met een verscheidenheid aan foto's, kunstafdrukken en gepersonaliseerde typografische posters waaruit je kunt kiezen. Ze zijn ideaal voor het decoreren van grote kale muren met opvallende kunstwerken.

Stel je kunst in een lijst ten toon.

  1. 6 lijstformaten beschikbaar voor posters van 30 x 40 cm tot 70 x 100 cm.

  2. Gratis ophangset inbegrepen om in staand of liggend op te hangen.

  3. Compleet met lichtgewicht en barstbestendig, transparant plexiglas.

Muurkunst online bij Optimalprint

Optimalprint brengt je prachtige kunstwerken en de laatste trends op het gebied van interieurdesign. Blader door onze speciaal ontworpen designerpostercollecties met schilderijen, fotoafdrukken en gepersonaliseerde typografische posters van gerenommeerde artiesten van over de hele wereld. Dankzij een verscheidenheid aan collecties, gaande van natuur, zwart-wit, mode, zomer en nog veel meer, zul je zeker stijlvolle muurkunst vinden om elke kamer, huisstijl of kantoorruimte te decoreren.

LIJST JE POSTERS IN EN MAAK EEN GALERIJMUUR

Optimalprint biedt je betaalbare, hoogwaardige wanddecoratie om je muren te transformeren. We zijn er zeker van dat je de perfecte muurkunst voor je huis zult vinden in ons diverse assortiment posters. Een unieke galerij creëren gaat eenvoudig met Optimalprint. We bieden ook stijlvolle lijsten en beugels in tal van vormen, maten en kleuren om je te helpen de complete look te creëren, zodra je je eigen mix van posterontwerpen hebt gevonden om een echt uniek kunstarrangement te maken. Onze lijsten worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, ze kunnen zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. Ze laten je toe je kunst in een mum van tijd op te hangen.

MUURKUNST VOOR ELK HUIS

Je zult zeker muurkunst vinden die bij elke smaak past, ongeacht je stijl en voorkeuren, wij zullen je helpen inspiratie voor je huis te vinden. We bieden altijd de nieuwste trends op het gebied van kunst en interieur en ons creatieve team produceert regelmatig unieke ontwerpen die exclusief op onze site worden verkocht. Vergeet niet ons mooie best verkopende posterassortiment te bekijken en op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanwinsten.

Creëer je eigen muurgalerij met Optimalprint!

Bestel uit onze topcategorieën