do not visit
Terug-naar-school actieTot 55% korting | Eindigt: 01/11
Gedrukt in Nederland & snelle levering
9,0 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

Gepersonaliseerde Terug-naar-schoolbenodigdheden

Een nieuw leerjaar, een nieuw schooljaar, nieuwe verantwoordelijkheden, dit keer met gloednieuwe en opwindende schoolbenodigdheden! De volledig personaliseerbare schoolbenodigdheden van Optimalprint stellen ouders in staat om te organiseren en te plannen, terwijl ze de kinderen enthousiast houden na de terugkeer uit vakantie. Van kalenders, gezinsplanners en notitieboekjes voor ouders tot activiteitenboeken, notitieboekjes en educatieve posters, allemaal afgewerkt met je eigen stijl. Personaliseer de jouwe vandaag nog!

Terug-naar-schoolbenodigdheden

Wees creatief met je familiefoto's

Richt de kamer van je kind opnieuw in met ingelijste posters

Inspiratie van de vrienden van Optimalprint

Optimalprint heeft vrienden en tevreden klanten over de hele wereld. Anderen gelukkig maken, is wat ons gelukkig maakt! Sommige van onze vrienden hebben hun creatieve ideeën gedeeld over hoe ze hun product van Optimalprint hebben gemaakt. Bekijk deze originele en hartelijke ideeën en laat je inspireren. Deel jouw unieke creatie met ons via Instagram @optimalprint, #optimalprint en facebook.com/optimalprint.

Download de Optimalprint-app & krijg toegang tot onze beste aanbiedingen!

STUUR ME DE LINK

We sturen je een link om de app te downloaden. Door je nummer te geven ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de Optimalprint-app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.