do not visit
Paaskorting - 50% op alle producten (Code: EASTER50)
9,4 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid
We leveren overal in de EU + Noorwegen binnen 5-10 dagen.

De eenvoudigste manier om je dagelijkse foto's tot leven te brengen.


Creëer je boek in een oogwenk

Creëer je boek in een oogwenk. Het duurt slechts enkele minuten om een ​​Flipbook te maken. Selecteer gewoon je favoriete foto's en wij plaatsen deze chronologisch voor jou.

Blader door je herinneringen

Onze Flipbooks van 20x20 cm tot 100 pagina's zijn verkrijgbaar in zowel soft- als hardcover. De cover is ook krasbestendig en de binnenpagina's zijn van premiumpapierkwaliteit, zodat je je herinneringen in prachtige boeken kunt doorbladeren.

Voegt automatisch de gewenste details toe

Vermeld wanneer en waar je foto's werden gemaakt. Ontspan je en maak je geen zorgen dat je tijd aan opmaak zou moeten besteden.

Creëer

Fotoboeken zijn gemakkelijk te creëren. Selecteer foto's van Facebook, Instagram of je telefoon en klaar is kees! Verander de cover of de volgorde van de pagina's als je creatief wilt zijn. Je hoeft je boek niet af te drukken. Je kunt een boek gratis creëren.

Draai om

Je hoeft je Flipbook niet af te drukken om ervan te genieten. Je kunt ervan genieten in je telefoon. Neem je creatie met je mee. Blader door de pagina’s net als in een echt boek. Geniet ervan, op elk moment, waar je maar wilt.

Print

Geniet op een unieke wijze van je herinneringen. Print je favoriete Flipbook op fotoboekpapier van 20x20 cm met hoogwaardige afwerking. Beginprijs is € 24 voor 60 pagina’s. Upgrade naar hardcover voor slechts € 5 meer. Creëer je gezinsbibliotheek van herinneringen.

Kwaliteitsgarantie

Wij willen dat u zich in de zevende hemel voelt met uw fotoboek. Als u niet tevreden bent over de kwaliteit, geven wij u een nieuw fotoboek of betalen wij u volledig terug.


Probeer het!Deel je foto's op Instagram met #optimalprint