do not visit
€ 10 korting op je eerste Flipbook-bestelling in de app (Code: APP10). Eindigt op 25 februari
9,3 / 10
Gewaardeerd met beste klanttevredenheid
We leveren overal in de EU + Noorwegen binnen 5-10 dagen.

Creëer

Fotoboeken zijn gemakkelijk te creëren. Selecteer foto's van Facebook, Instagram of je telefoon en klaar is kees! Verander de cover of de volgorde van de pagina's als je creatief wilt zijn. Je hoeft je boek niet af te drukken. Je kunt een boek gratis creëren.

Draai om

Je hoeft je Flipbook niet af te drukken om ervan te genieten. Je kunt ervan genieten in je telefoon. Neem je creatie met je mee. Blader door de pagina’s net als in een echt boek. Geniet ervan, op elk moment, waar je maar wilt.

Print

Geniet op een unieke wijze van je herinneringen. Print je favoriete Flipbook op fotoboekpapier van 20x20 cm met hoogwaardige afwerking. Beginprijs is € 24 voor 60 pagina’s. Upgrade naar hardcover voor slechts € 5 meer. Creëer je gezinsbibliotheek van herinneringen.

Deel

Stuur een digitale kopie van je boek naar je familie en vrienden opdat zij er ook van kunnen genieten. Ze kunnen het naar wens bekijken, aanpassen en afdrukken.

Schenk

Verstuur je herinneringen als drukwerk. Een fotoboek is een perfect geschenk voor je vrienden en familie. Maak er een en wij drukken het af en bezorgen het aan de mensen die veraf wonen. Ze zullen even dol zijn op je boek als jij. Creëer het gewoon in digitaal formaat, en wij zorgen voor de rest.

We leveren overal in de EU + Noorwegen binnen 5-10 dagen.

Gewaardeerd met beste klanttevredenheid

We willen dat je dolgelukkig bent met je boek. Als je niet tevreden bent, laat het ons weten en we sturen je een nieuw boek of je krijgt je geld terug.

Probeer het!